8 najboljih sjajeva za usne

Savršene usne tokom cele Nove godine!

Jedno vreme matirani karmini su bili glavni deo svakog šminkanja, dok su sjajevi za usne nekako pali u zaborav. Ipak, u poslednje vreme stvari se polako menjaju. Odnosno one sjajne i obojene usne se ponovo vraćaju u modu.

Zahvaljujući brendovima, kao što su: Chanel, Giambattista Valli i Off-White, sjajejvi za usne će ovog proleća i leta dobiti novu šansu.

S tim u vezi, predstavljamo vam 8 predivnih sjajeva koje možete imati još sada.

S.B.

Photo: Harpersbazaar.uk

Pročitajte još

Pročitaj još

Za neodoljive usne: 8 nijansi ruževa koje su must have ove jeseni

Koju nijansu vi birate?

After Sex Glow: tajna blistavog tena počinje prethodne noći

Ritual večernjeg tretmana koji će vam dati neodoljiv sjaj na licu.

Gucci hajlajter za obraze, oči i usne

Nakon što su objavili luksuznu kolekciju karmina, Gucci Beauty je osmislio još jedan neverovatn prizvod, koji nosi naziv – Éclat De Beauté Effet Lumière. Naime reč je ohajlajteru gelste strukture, koji je osmislio Gucci krativni direktor, Alessandro Michele.

Fenty Beauty ima tri nova sjaja za usne

Brend je na svom Instagram profilu podelio fotografiju čak tri nove nijanse sjaja, uz reči: “Još uvek nismo gotovi”. U prodaji će se neći providan sjaj naziva “ Glass Slipper” koji možete koristiti za svoje usne, ali i obraze i kapke.

Chanel make-up kolekcija je ostvarenje snova

Kolekcija je inspirisana peščanim dinama, pećinskim slikama i ravnicama. Kreativni dizajnere šminke i boja, Lucia Pica, osmislio je ovu kolekciju koju čine prigušene boje i prašnjave šljokice, kao i hladni braon mat tonovi. Tražio sam nešto poetično, poput sećanja - prirodni filter zbog čega sve deluje sanjalački, rekao je Pica.

5 sjajeva za usne koji treba da budu deo vaše kolekcije

Možda to našem jačem polu deluje nelogično i besmisleno, ali pripadnice lepšeg pola zaista uživaju tokom svojih make up i beauty rutina. Kada je reč o samom šminkanju, i pripremanju za odlazak u grad ili na neku svečanu večeru, ništa ne upotpuni izgled kao dobar karmin ili sjaj za usne..