Beauty razgovori: Makeup proizvodi koje obožava Mina Milutinović

Manekenka u torbi uvek mora da ima tri Armani proizvoda.

Poput većine modela koji na dugim snimanjima nose teški, jak makeup, Mina Milutinović je privatno najčešće bez šminke. Iako u tome uživa, posebno sad kad je u drugom stanju i dodatno vodi računa o proizvodima koje stavlja na lice i telo, manekenka i dizajnerka voli i sve one svečane prilike za koje mora malo da se uredi. Tada preferira nude ili no-makeup makeup look i njen glavni saveznik u svim trenucima je Armani Beauty brend – godinama koristi Armani Luminous Silk puder, zbog lagane teksture, Armani Giorgio Beauty Eye Tint Renovation senku, koju koristi i kao hajlajter i  Armani Power Satin karmin, zbog savršenih nijansi i zaštitnih ulja, zahvaljujući kojima su njene usne uvek hidrirane.

Otkrijte kako izgleda Minina makeup i beauty rutina i šta uvek mora da joj se nađe u torbi kada izlazi napolje iz kuće.

Opišite nam kako izgleda vaša brzinska makeup rutina?

Generalno, meni ne treba mnogo vremena za šminku, volim da izgledam prirodno, blistavo i sveže, tako da se moja makeup rutina svede na svega nekoliko proizvoda. Stavljam hidrantnu kremu ili primer i volim da osvežim lice termalnom vodom. Nakon toga nanosim puder, malo rumenila ili highlightera, svoj omiljeni karmin ili sjaj za usne i maskaru.

Šta najviše volite da istaknete kada se šminkate: ten, oči ili usne?

Najvažnije mi je da mi je ten blistav i sjajan, ali kada želim da naglasim makeup volim da istaknem oči, u poslednje vreme mi se mnogo više dopada kako mi na licu izgledaju tečne senke, kao i rumenila/highliteri. Lice mi izgleda dosta svežije i sjajnije.

Koja nijansa karmina vas bolje opisuje, nude ili crvena? I koji karmin/sjaj trenutno imate u tašni?

Definitivno nude, to je nešto što volim i što mi najbolje pristaje. Bez Armani Power Satin karmina nikada nisam u tašni, zato što su nijanse savršene i zbog zaštitnih ulja koje sadrži u sebi neguje i hidrira usne, što mi je jako važno.

Puder koji trenutno koristite i zašto?

Moj omiljeni puder već godinama unazad je definitivno Armanijev Luminous Silk puder, koji ima najlaganiju teksturu i sa kojim postižem svež i svilenkasti izgled kože. On zaista čini moju kožu savršenom za svaku priliku i pod svakim osvetljenjem i pruža besprekoran izgled tena.

Kakvu moć ima šminka za vas?

Nisam neko ko voli jaku šminku, a uz prirodan i minimalan no- makeup make up look, ona mi daje samopouzdanje i čini da se osecam lepše i sigurnije.

Da li uživate u ritualu šminkanja?

Da, jako volim i uživam da se šminkam sama, mislim da nekako najbolje poznajem svoje lice i mislim da je uz prave proizvode to vrlo jednostavno.

Koji makeup proizvod vas je nedavno oduševio?

Ne pamtim da sam se skoro oduševila proizvodom kao što je Armani Eye tint, koji je zapravo višenamenski proizvod koji ja koristim i kao tečnu senku i kao hightligter da naglasim i osvežim jagodice. Izgleda jako sofisticirano i elegantno na koži i daje blistavost celom licu.

Koji proizvod Armani Beauty brenda preporučujete kao must-have onima koji nisu probali nijedan?

Uh, teško je odlučiti se samo za jedan, ali neka to bude Armani Lumionous Silk puder za lice, kao najbolja osnova i podloga za svaki tip šminke.

Da imate samo 3 makeup proizvoda da se našminkate, koji bi to proizvodi bili?

Armani Luminous Silk puder, Armani Eye Tint  koji koristim i kao rumenilo i kao senku, i Armani Lip Power Satin dugotrajan karmin za usne. 

ARMANI Giorgio Beauty Luminous Silk puder, ARMANI Giorgio Beauty Lip Power karmin,

ARMANI Giorgio Beauty Eye Tint Renovation senka 

Najnovije