Bella Ciao: 58 beauty izdanja koja su obeležila Nedelju mode u Milanu

Nedelje mode još jednom definišu predstojeće beauty trendove.

Završena je i Nedelja mode u Milanu, te kao i do sada, prelistavamo najlepša, najzanimljivija i najneobičnija beauty izdanja koja smo primetili na pistama.

Ambush nas je podsetio da ne bi trebalo da bežimo od sedefastih nijansi i odvažnih frizura; Bottega Veneta nas je uverila u to da je “no-makeup” makeup zauvek pravi izbor, baš kao i “I woke up like this” frizura; Dolce & Gabbana je prezentovao predivan, prirodan beauty look koji smo, priznajemo, isprobali već ovog jutra; dok nas je DSquared2 podsetio na neke od kultnih lookova 2000-ih. 

Ferrari na velika vrata vraća crni ruž za usne, kao i stroge frizure; Francesca Liberatore jesenjim i zimskim lookovima pridodaje duh proleća uključivanjem pastelnih nijansi; Giorgio Armani potvrđuje da su diskretni smokey eyes i wet look i dalje prefinjen izbor za sve prilike; dok nas Han Kjobenhavn uverava da su blajhane obrve “the next big thing”.

Jill Sander, Luisa Spagnoli i Prada takođe su se držali minimalizma, dok nas je Versace još jednom pozvao da se oslobodimo i damo šansu nekim odvažnijim nijansama. 

Foto: Profimedia

Priredila: Ivana Tomić

Najnovije