Harper's Bazaar Srbija

Glavni makeup trendovi sledećeg proleća, koji se mogu primeniti već sada

Izveštaj sa pista.

Ova godina bila je najneobičnija za modnu i beauty industriju. Pandemija koronavirusa izvršila je svoja prilagođavanja razvoju trendova u odeći, dodacima i industriji lepote – i jasno smo videli posledice tokom proteklih Nedelja mode u Londonu, Milanu i Parizu.

Dizajneri su predstavili svoje kolekcije i u digitalnom i u tradicionalnom fizičkom formatu, pokazujući glavne trendove predstojećeg proleća 2021 – sa jasnom nadom da će biti bolja od prethodne.

Vrhunac popularnosti sledeće sezone – dizajneri obećavaju minimalističku prirodnu šminku: tokom karantina smo previše navikli na čistu kožu da bismo se ponovo šminkali. Malo hajlajtera, živahno rumenilo i, ako baš želite, lagane senke – ovo je savršeni makeup look za sledeće proleće.

Tokom proteklih deset godina čini se da su naše obrve prošle apsolutno sve: od izarzito tankih do širokih, poput Care Delevingne. U proleće 2021. vaše uobičajene prirodne obrve će biti u modi. Nema olovke – samo gel koji poboljšava stvarni oblik obrva.

Svetli ruževi će ponovo biti u modi: crveni, ružičasti, sjajni. Na kraju krajeva, kada konačno skinemo maske, želećemo da obratimo pažnju na usne. 

 harpersbazaar.ru

Najnovije