Harper's Bazaar Srbija

Hailey Bieber lansira beauty brend – Rhode

Manekenka je postala beauty guru i sada pokušava da sve što zna primeni u praksi.

Nije tajna da je Hailey Bieber zaljubljena u svet kozmetike. Manekenka to pokazuje iznova i iznova putem svog Instagram naloga, otkrivajući uvek nove proizvode, svoje rutine lepote ili trikove koje koristi da bi imala savršenu kožu, iako to nije uvek lak zadatak.

Stoga nije iznenađujuće što je Bieber, na kraju, otišla korak dalje i želi da ovaj hobi učini svojom profesijom.

To su potvrdili i portali poput TMZ, koji je izvestio da je Hailey upravo registrovala sopstveni brend, pod nazivom „Rhode“, koji je njeno srednje ime, kao brend kozmetike, nege i welnessa.

Novi brend Hailey Bieber će uključivati „wellness proizvode, proizvode za kupanje i tuširanje, kreme, sredstva za ličnu higijenu, kozmetiku, šminku, mirise, sredstva za negu kose i kože“.

Ovo nije prvi put da Hailey Bieber pokušava da uplovi u svet lepote. Pored toga što je bila lice L’Oreala, 2019. godine predstavila je brend Bieber Beauty, ali nije uspela da ga registruje.

Uprkos činjenici da se još uvek ne nazire datum lansiranja, sve ukazuje da se sa Rhode neće dogoditi isto kao sa prošlim pokušajima. Brend, iako trenutno nema publikacija, ima Instagram profil sa skoro 15.000 pratilaca.

Najnovije