Hermes je upravo lansirao tri obavezne nijanse ruževa za jesen

Zašto ne biste dodali novi ruž u svoju kolekciju?

Kako temperatura postepeno opada, iridescentni sjajevi i ruževi u nijansi korala i fuksije ustupaju mesto svojim jesenjim „kolegama“. Među njima su i tri nove nijanse koje je Hermes upravo lansirao.

Novi dodaci u kolekciji Rouge Hermes su tri ruža u ograničenom izdanju u ružičastim nijansama - dva sa satenskim i jedan sa mat finišem. Prema saopštenju za štampu brenda, inspiracija za ove nove ruževe su legendarni umetnici Charles Sheeler, John Register, Arduino Cantàfora i Jean Hélion.

Nova nijansa Rose Ombre (saten) opisana je na sajtu kuće kao „ružino drvo, tajno oduševljenje, diskretno i nežno“. Rose Pommette (saten) je „lagana, vesela i živopisna ružičasta, poput divlje ruže na jarkoj sunčevoj svetlosti“. Konačno, Rose Nuit (mat) je „baršunasto ružičasta, duboka i nežna sa suptilnim nijansama plave pod zvezdanim nebom“.

Svaki ruž košta 72 dolara i dostupan je na Hermes.com. Tri ruža su deo kolekcije od 14 satenskih i 10 mat nijansi koje su već dostupne u istoj ambalaži koja se može ponovo puniti i ekološka je.

"Napravljeni su da traju, favorizujući upotrebu plemenitih materijala poput metala, s tim što je upotreba plastike ograničena na ključne elemente kao što je zamenljivi mehanizam“, saopštio je brend tokom prvog lansiranja ranije ove godine.

Pročitajte još

Pročitaj još