Kako da postignete čuveni Armani sjaj

Ulepšajte se, a ostanite verne sebi i svom prirodnom izgledu.

Model Barbara Tatalović i Beauty Face Designer Raja Daniel 

Raja Daniel, internacionalni Armani Beauty face designer iz Pariza, bio je gost u Beogradu, gde je odabranim damama pokazao kako da sa najpoznatijim Armani Beauty proizvodom, Luminous Silk Foundation-om, postignu čuveni Armani sjaj

Dobro poznata svim ljubiteljima elegancije i sofisticiranosti brenda Giorgio Armani, Armani Beauty mejkap je još jednom u fokus stavila prirodnu lepotu i jedinstvenost svake žene, a Raja Daniel je svojim dragocenim savetima i znanjem stečenim u Armani backstageu pokazao kako se svaka žena vrlo lako može ulepšati, a ostati verna sebi i svom prirodnom izgledu.

Događaju su prisustvovale istinske zaljubljenice u Armani mejkap i prijatelji brenda, među kojima su bile manekenke Mine Milutinović Nedović i Danijela Dimitrovska.

Danijela Dimitrovska i Mina Milutinović Nedović 

Od samog lansiranja, Armani Luminous Silk postao je do te mere referentna tačka za profesionalne šminkere i svakodnevne korisnike, da se danas prodaju po dva svakog minuta širom sveta. Kreiran da podrži filozofiju kuće –  poboljšati kožu bez preterane promene, njegova tajna je Micro-Fil tehnologija, direktno inspirisana svilom, koja kombinuje prozračnu teksturu sa intenzitetom pigmenata. Njegove čestice raspršuju i pojačavaju svetlost na zadivljujući način – koža odmah dobija sjaj, čistoću i vitalnost da je na kraju ten svež kao da ste se upravo vratili iz šetnje na svežem vazduhu. 

Armani Luminous Silk ima kultni status među makeup artistima, više od 20 godina, što nije nimalo lako s obzirom na to da se svakog dana u beauty industriji pojavi neki novi proizvod. Puder koji otkriva prirodan sjaj kože,  zahvaljujući formulaciji koja čini da lice izgleda lepše na svetlosti, jedan je od retkih proizvoda sa kojim ćete izgledati podjednako dobro i uživo, i na fotografiji.

Nanosi se i blenda lako, prstima ili četkicom (pogotovo Armani Beauty Blender Brush četkicom) i omogućava lako kontrolisanje i prilagođavanje pokrivenosti, a pritom pruža neverovatan usećaj udobnostiArmani Luminous Silk tečni puder može se koristi pojedinačno, ali i uz ostale proizvode iz linije, no treba znati da na svaki način, pojedinačno ili zajedno, pruža neodoljivo blistav i prirodan izgled kože.

A kako da postignete čuveni Armani sjaj kože? Lako, uz IV koraka. 

PRIPREMA 

Kao bazu nanesite Luminous Silk Hydrating Primer. Koristite vrhove prstiju kada ga umasiravate u kožu, tako da prekrijete svaki deo lica i deo kože na vratu. 

PRIZIVANJE SJAJA 

Počnite sa malom količinom Armani Luminous Silk pudera, nanoseći ga u tankom sloju. Blendajte ga četkicom (Blender Brush), dok se puder potpuno ne stopi sa kožom, a onda, po potrebi, dodajte još malo proizvoda tamo gde treba. 

SAKRIVANJE NEDOSTATAKA

Luminous Silk Multi-Purpose Concealer koristi se pre ili posle tečnog pudera – u zavisnosti od toga šta želite da postignete. Nijansa u tonu breskve neutralizuje tamne kolutove, a svetliji tonovi uravnotežuju ten i pružaju savršen finiš.

I ZA KRAJ – SJAJ

Armani Beauty Fluid Sheer, hajlajter, bronzer i rumenilo u jednom proizvodu, može se nanositi na jagodice, ispod obrva, iznad usana i vrh nosa. Ako se stavlja ispod tečnog pudera, stvara meku, hidriranu bazu i suptilan sjaj, a ako ga pomešate sa tečnim puderom, stvoriće efekat prirodnog sjaja kože.  

Tekst: Promo 

Fotografije: Marko Vulević, Promo 

Najnovije