M·A·C x Teyana Taylor – nova dugo iščekivana saradnja u svetu lepote

Kolekcija M·A·C x Teyana Taylor kreirana je da prikaže novi pristup šminkanju: kako bi ohrabrila fanove da stvore svoj stil i raspoloženje. 

Plesačica, koreograf, glumica, model, ljubitelj fitnesa, tekstopisac, producent, reditelj: Teyana Taylor integriše svu umetnost intenzivno, autentično i bez ograničenja. Zato je MAC Cosmetics izabrao za svoju novu muzu kako bi lansirao novu kolekciju.

Teyana je dinamična i kreativna umetnica, inspirisana duhom jedinstvenosti, trendseterka i potpuno u skladu sa kreativnim pravcem MAC brenda. Inspirisana ljubavlju prema modnim i beauty trendovima iz naših najdražih 90-ih, Teyana je sarađivala sa popularnim brendom šminke na stvaranju ekskluzivne kolekcije i učestovovala je u celom procesu kreiranja – od proizvoda i imena nijansi, sve do pakovanja i stila fotografije.

“Moji uticaji na ovu kolekciju su inspirisani devedesetim. Želela sam da to pokažem, nijansama, ali i pakovanjem proizvoda”, kaže ona.

Teyana je istinski M·A·C obožavatelj od malih nogu. Njeno prvo sećanje na brend, bilo je kada je na poklon dobila kutiju punu M·A·C kolekcija, kao što su Hello Kitty i ikonična saradnja sa Alexanderom McQueenom.

“Uzbuđena sam što radim sa kompanijom poput M·A·C, koja godinama radi sa dinamičnim i jakim ženama u crnoj zajednici. Bila sam obožavateljka M·A·C-a od svoje 15 godine, kada sam započela eksperimentisanje sa šminkom. Veoma sam zahvalna i uzbuđena što ću sa vama podeliti ovu divnu kolekciju koju smo stvorili sa M·A·C timom i istovremeno se nadam da ću inspirisati druge, mlade žene da je sve moguće “, kaže Teylor.

“Volimo Teyanu Taylor zbog njenog stila koji je različit od ostalih. Ona je svoja, snažna je i smela, bez obzira na odeću – podržava sve vrednosti koje negujemo. Veoma smo uzbuđeni što će ovo partnerstvo, konačno, biti od „krvi i mesa.“ – kažu iz kompanije MAC.

 
 
View this post on Instagram

A post shared by M·A·C Cosmetics (@maccosmetics) onJun 30, 2020 at 9:15am PDT

Najnovije