Nail Trends - boje koje će dominirati ove zime

Predlozi koje nam holivudske zvezde trenutno donose.

Između žuto-srebrnog manikira Harry Stylesa u video snimku „Golden“ i nebrojenih „nail art“ dizajna koji su preplavili društvene mreže uoči američkih izbora, nokti su na ovaj ili onaj način bili u centru pažnje poslednjih nedelja.

Ako jesenji manikir poznatih ličnosti svedoči o zimskim trendovima, onda sigurno imamo mnogo toga da očekujemo. Sledi lista trendova u svetu manikira za zimu 2020, kako je predstavljena u Instagram feedu holivudskih zvezda sa A-liste:

Almost Black

Svake godine u ovom trenutku crni nokti se vraćaju u prvi plan. Ove godine radije prigrlite svoju tamnu stranu, birajući lakove u vrlo tamnoj teget boji, poput JLo.

Oat Milk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei)

Zaboravite na klasične nude i bele nokte. Neutralna nijansa sezone je spoj ovih tonova i podseća na boju ovsenog mleka, kao što vidite na manikiru Belle Hadid.

Deep Brown

Čokoladna nijansa braon boje smatra se novim trendom sezone, koja čak laska svim tonovima kože i može dati drugačiji izgled u zavisnosti od finiša koji odaberete. Za klasičniji rezultat odaberite sjajni završni sloj, dok je mat savršen za one nešto odvažnije.

Metallics

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Truong (@kimkimnails)

Metalik lakovi su jedan od najboljih izbora tokom sezone zimskih praznika. Ove godine, moda vas poziva da se otrgnete od klasičnog zlata i srebra i eksperimentišete sa metalik crvenom i plavom bojom, kao što je to nedavno učinila Kourtney Kardashian. 

Minimalistic Designs

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thuy Nguyen (@thuybnguyen)

Ako volite dizajn noktiju, možete da kopirate izgled Kaie Gerber praveći minimalne dizajne, poput slova i simbola.

Deep Purple

Ako volite tamni manikir, ali vam je dosadila crna, možete kopirati izgled noktiju Kourtney Kardashian tako što ćete nokte obojiti tamnoljubičastim lakom.

harpersbazaar.gr

Pročitaj još iz kategorije Make Up