Harper's Bazaar Srbija

Nail Trends – boje koje će dominirati ove zime

Predlozi koje nam holivudske zvezde trenutno donose.

Između žuto-srebrnog manikira Harry Stylesa u video snimku „Golden“ i nebrojenih „nail art“ dizajna koji su preplavili društvene mreže uoči američkih izbora, nokti su na ovaj ili onaj način bili u centru pažnje poslednjih nedelja.

Ako jesenji manikir poznatih ličnosti svedoči o zimskim trendovima, onda sigurno imamo mnogo toga da očekujemo. Sledi lista trendova u svetu manikira za zimu 2020, kako je predstavljena u Instagram feedu holivudskih zvezda sa A-liste:

Almost Black

Svake godine u ovom trenutku crni nokti se vraćaju u prvi plan. Ove godine radije prigrlite svoju tamnu stranu, birajući lakove u vrlo tamnoj teget boji, poput JLo.

Oat Milk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAILS by MEI (@nailsbymei)

Zaboravite na klasične nude i bele nokte. Neutralna nijansa sezone je spoj ovih tonova i podseća na boju ovsenog mleka, kao što vidite na manikiru Belle Hadid.

Deep Brown

Čokoladna nijansa braon boje smatra se novim trendom sezone, koja čak laska svim tonovima kože i može dati drugačiji izgled u zavisnosti od finiša koji odaberete. Za klasičniji rezultat odaberite sjajni završni sloj, dok je mat savršen za one nešto odvažnije.

Metallics

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Truong (@kimkimnails)

Metalik lakovi su jedan od najboljih izbora tokom sezone zimskih praznika. Ove godine, moda vas poziva da se otrgnete od klasičnog zlata i srebra i eksperimentišete sa metalik crvenom i plavom bojom, kao što je to nedavno učinila Kourtney Kardashian. 

Minimalistic Designs

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thuy Nguyen (@thuybnguyen)

Ako volite dizajn noktiju, možete da kopirate izgled Kaie Gerber praveći minimalne dizajne, poput slova i simbola.

Deep Purple

Ako volite tamni manikir, ali vam je dosadila crna, možete kopirati izgled noktiju Kourtney Kardashian tako što ćete nokte obojiti tamnoljubičastim lakom.

harpersbazaar.gr

Najnovije