Najbolji hidratantni ruževi za suve usne

Za suve usne zimi su glavni osumnjičeni niske temperature i hladan vazduh, dok se leti sva krivica pripisuje suncu. Bilo kako bilo, usne koje su sklone suvoći, ne izgledaju baš laskavo. Dobar balzam za usne može „spasiti“ svakodnevnu situaciju. Ali, šta je sa danima kada želite da eksperimentišete sa bojom usana? Ruž za usne nije nužno zabranjen. Tajna leži u njihovoj formuli, koju bi trebalo obogatiti hidratantnim sastojcima, poput kakao maslaca i arganovog ulja. Evo nekoliko korisnih saveta za pravu upotrebu, kao i lista najboljih hidratantnih ruževa Harper’s Bazaara.

Većina žena preskače negu usana tokom rutinske nege kože. Posebno zimi, ali i leti, vrlo je važan piling usana kako biste uklonili mrtve ćelije sa njihove površine. Tada je od presudnog značaja primeniti bogat balzam za usne kako biste ih ovlažili. Oduprite se iskušenju da preduzmete sledeći korak, šminkanje, pre nego što usne upiju balzam.

Idealan ruž

Pretražite listu sastojaka, hidratantnih ulja i maslaca koji će zaštititi vaše usne od suvoće. Obično su kremasti ruževi hidratantniji od onih sa mat finišem. Ako imate zaista veliki problem, predlažemo da izbegavate svetle boje poput crvene i fuksije, koje imaju tendenciju da naglašavaju suve usne.

harpersbazaar.gr

Najnovije