Nova maskara Victorie Beckham je hit 2021. godine

Future Lash je najnoviji dodatak brendu koji je kreirala Posh Spice.

Victoria Beckham nikada ne greši i čini se da je njena najnovija avantura sa clean beauty linijom sa njenim imenom, još jedna potvrda. Posle senki i olovke za oči, prajmera i ruževa, 2021. je godina maskare – clean beauty kozmetike koju apsolutno morate imati – i pozitivne kritike se nižu jedna za drugom.

„Bila sam umorna od manje otporne maskare, one koja se razmaže, ljušti ili ošteti trepavice. Savršena maskara bila je nešto što sam imala na umu od prvog dana, a da bih kreirala svoju, želela sam da iznova zamislim šta mi treba “, rekla je Victoria Beckham. „Sa Future Lash-om smo postigli cilj. Čista formula sa polimerima na biljnoj bazi, za ultra crne i definisane trepavice, proizvod koji se razlikuje od bilo čega što sam ikad probala “.

Za razliku od mnogih tradicionalnih maskara koje koriste zastarele sastojke poput PVP-a i vinil polimera, pa trepavice ostavljaju teškim i lakše podložnim ljuštenju i lomljenju, Future Lash koristi inovativni princip. Polimeri sadržani u formuli su zapravo biljnog porekla i sposobni su da daju prirodni efekat i osiguraju otvoren izgled, istovremeno sprečavajući lomljenje. Bez sastojaka štetnih za zdravlje trepavica (kao što su alkohol, životinjski kolagen, palmino ulje, formaldehid), ova maskara koristi C2 Complex, sastojak koji je patentirao VB Beauty. Kompleks zasnovan na shea maslacu, niacinamidu (vitamin B3), pantenolu (provitamin B5), gumi Pistacia Lentiscus i tokoferolu (vitamin E) hrani trepavice, štiti ih i sprečava lomljenje, garantujući rezultate u vrlo kratkom roku.

Iako je maskara dizajnirana da bude ultra otporna na znoj i vlagu, jedna od iznenađujućih prednosti ovog proizvoda ostaje lakoća uklanjanja. Zapravo, da biste na kraju dana uklonili maskaru, nije potrebno koristiti maramice, pamučne jastučiće ili sredstva za uklanjanje šminke: pranjem lica toplom vodom moguće je da šminka nestane za nekoliko sekundi.

Da biste najbolje primenili maskaru, savet od slavne dame, je da počnete da je nanosite od korena koristeći unutrašnji deo četke sa mikro-čekinjama, a da biste dobili veći volumen nanesite drugi sloj spoljnim delom četkice.

 

Najnovije