“One / Size” brend redefiniše svet lepote

“Šminka ima jednu veličinu koja svima odgovara”.

Na principima raznolikosti i inkluzivnosti nastao je brend ONE / SIZE, koji je osmislio slavni šminker, digitalna zvezda i guru lepote, rođeni Njujorčanin Patrick Starrr, koji trenutno živi u Los Anđelesu. Njegov slogan je: “Šminka ima jednu veličinu koja svima odgovara”. Pre osnivanja sopstvene kozmetičke kuće, on je sarađivao sa MAC kozmetikom i glumio u kampanji “Uoma Beauty”. Patrick je poznat po besprekornom izgledu i veoma je zabavan, što prezentuje na svom YouTube kanalu i drugim društvenim mrežama, sa ukupno 12 miliona pratilaca. On je jedan od najuticajnijih glasova u svetu lepote. ONE / SIZE brend ima za cilj da pruži izuzetnu šminku sa većim performansama od životnih.

“Stvorio sam brend da bude ljubavno pismo za moje pristalice, prijatelje i porodicu. Želeo sam da svako ko se ikada osetio podređeno oseti zagrljaj i dobrodošlicu iz mesta dobrote, empatije i saosećanja. Ovo je moja vizija  izražavanja i prihvatanja”.

Saradnji sa luksuznim brend partnerom “Luxury Brand Partners” nastao je ONE / SIZE. “Patrick ima neverovatnu strast prema lepoti.”  ONE / SIZE je više od uticajnog brenda, on redefiniše lepotu, uzdižući nečujne glasove, stvarajući prostor koji će svima da pripada. Na čelu sa Patrick i timom umetnika, ONE / SIZE je spreman da stvori novu generaciju lepote koja je različita od svega što smo ikada videli”, izjavio je direktor “Luxury Branda”, naglasivši: “Pravićemo izvanredne proizvode i izgraditi zajednicu za svakoga ko se ikada osetio bez glasa. Cilj nam je da se ova važna poruka pokrene.”

Prva linija šminke, nazvana “Visionary”, sadrži niz proizvoda, uključujući gel ajlajner, kao i paletu senki za oči od 15 nijansi.  

Najnovije