Harper's Bazaar Srbija

Pomerite se u stranu Glazed Donut nokti, jer stiže nam Mismatched manikir!

U režiji ultimativne trendseterke Hailey Bieber.

Kada Hailey Bieber promeni manikir, čitav beauty svet je na nogama. Nakon što je njen glazed donut manikir postao mega viralan u nekoliko različitih iteracija, uključujući i chocolate i strawberry stil, nokti gospođe Bieber postali su trendseteri svoje vrste.

Videli smo je kako isprobava pearly girly nails, glow in the dark nails, a sada zabavan i fanki mismatched manikir, koji uključuje tačkice, teksturu kornjačinog oklopa i neon boje. Najnovija nail umetnost mlade Hailey obuhvata različit dizajn za svaki nokat.

Na levoj ruci su french sa belim tačkicama i roze podlogom na noktu malca, razmazane nijanse ljubičaste izmešane sa žutom na noktu domalog prsta, ljubičasti french sa roze podlogom i žutim tačkicama po sredini na noktu srednjeg prsta, dok su na noktima kažiprsta i palca žuti i beli french sa roze tufnama.

Sa desne strane, stvari postaju još kreativnije – neon zelene tačke na nalaze se na noktu palca, jarko žuta nijansa sa ružičastom tačkom na vrhu nokta kažiprsta i teksture u obliku kornjače u nijansama ružičaste, plave i tamno zelene na noktu srednjeg i domalog prsta. Desni malić imitira dizajn sa njene leve ruke, ali sa ružičastim tačkama umesto bele.

Da li bi ovo mogao biti znak da je era hromiranog manikira na izmaku u korist apstraktnijih dizajna…? Svejedno želimo ga!

 

 

Foto: Profimedia

Priredila: T.M.

Najnovije