Prirodna lepota i ženstvene frizure sa potpisom Diora

Otkrijte sve beauty trendove koje je Dior predložio za 2021. godinu.

Uprkos merama socijalne distance, još jednom je dokazano da će talenat i moda uvek naći prostora za procvat. Tako se, pod neviđenim uslovima, 22. jula 2020., održala modna revija kolekcije čuvene francuske kuće Dior, Cruise 2021.

Beauty izgled modela bio je himna prirodnoj ženskoj lepoti i uspeo je još jednom da probudi interesovanje virtuelnih gledalaca.

Peter Philips, kreativni direktor Dior makeupa, stvorio je potpuno prirodan i istovremeno jedinstveno glamurozan i impresivan make-up za kolekciju Marie Grazie Chiuri Cruise 2021, predstavljenu u Lećeu, u srcu Apulije.

“Za ovu mladu ženu izuzetno prirodne lepote kreirao sam svetlu kožu, kao i blago podvučene, diskretno tonirane oči. Ovo je šminka koja se lako prenosi s piste u svakodnevni život. Nije teško. Ne postoje određeni trikovi. Najstrašniji deo čitave šminke je upotreba uvijača za trepavice”, rekao je. “Ovo je izgled koji svima odgovara”, dodao je.

Oči

“Da naglasim oči bez gubitka prirodnosti, zakrivio sam trepavice i zatim na gornju liniju naneo novi Diorshow Iconic Overcurl 090 Black. To je praktično značilo da mogu proširiti izgled bez preopterećenja očiju”, rekao je Philips. “Na red su došle obrve za koje sam pronašao pravi ton sa Diorshow Brow Styler i Diorshow Pump n’ Brow. Strogo oblikovane i diskretno naglašene, morale su izgledati prirodno, istovremeno dajući snagu izgledu”, dodao je.

Koža lica

“Izuzetno prirodna koža prvobitno pripremljena Capture Total C.E.L.L Energy Super Potent Serumom, a zatim Capture Total C.E.L.L Energy kremom za lice. Potom sledi Dior Backstage Face & Body Primer 001 za ujednačen rezultat koji prekriva nesavršenosti. Za finiš sam koristio Dior Forever Skin Correct koji dolazi u rasponu nijansi koje omogućavaju male korekcije, ali suptilne.”

Usne

“Da bih postigao prirodno jak rezultat, usne sam pripremio sa Dior Lip Sugar Scrub 001, koji ih izglađuje, a zatim sam ih istakao Dior Lip Maximizer 001 Pink, koji daje sjaj.”

Nokti

Jednako prirodni bili su i nokti koji su obojeni elegantnim nude lakom. “Nokti su ojačani prirodnom nijansom Dior Vernis Muguet”, rekao je Philips.

Kosa

Frizure odabrane za virtuelni šou bile su bezbrižne i istovremeno izuzetno ženstvene. Preciznije, bile su ostavljene prirodno ili prekrivene čipkanim šalom ili ukrašene nežnom tijarom.

 harpersbazaar.gr

Najnovije