Harper's Bazaar Srbija

Uspešno održan AVON Beauty & Fashion Forum NO.6

U prelepom ambijentu hotela Zepter na Terazijama, 14. marta održan je šesti po redu Avon Beauty forum u organizaciji FashionMag42 magazina.

Glavni sponzor Beauty Foruma je: Avon kompanija.

Avon beauty trener, Jovana Trifunović, predstavila je novi AVON Hydramatic Matte ruž za usne, dok je celebrity makeup artist – Svetlana Sremčević održala Masterclass nam kom je predstavila poseban Avon make up look sa akcentom na novu liniju Hydramatic Matte ruževa za usne.

Svetlana Sremčević je koristila AVON beauty proizvode i kreirala beauty look koji pristaje svim ženama i ističe njihovu prirodnu lepotu.

Preko šesdeset osoba iz modne i beauty industrije imalo je priliku da prisustvuje forumu i da isprobaju 15 nijansi ruževa iz nove kolekcije i saznaju beauty trikove za savršeno nanošenje ruža.

Zatim imali smo prelike da se upoznamo sa novim linijama kozmetike za negu lica i kose. Eau Thermale Avene predstavio je A – oxitive liniju, Reborn Cosmetics novu anti age liniju i Viviscal suplemente za kosu.

A-oxitive linija- anti-aging rutina protiv prvih bora i gubitka sjaja kože. Sadrži snažne antioksidanse koji štite kožu od svakodnevnih štetnih uticaja spoljašnje sredine. Naši proizvodi za negu lica, kao i svi naši proizvodi, bazirani su na Avène termalnoj izvorskoj vodi koja izvire iz mineralnog izvora Sainte Odile u blizini sela Avène na jugu Francuske.

Zahvaljujući svom umirujućem, antiiritacijskom i omekšavajućem dejstvu, Avène termalna izvorska voda je prirodni aktivni sastojak koji se nalazi u osnovi svih naših proizvoda. Njeno jedinstveno delovanje čini je idealnom za negu osetljive kože lica, a potvrđeno je u više od 300 naučnih ispitivanja.

Reborn Cosmetics je tu da pomogne da tvoja transformacija postane lepo i radosno iskustvo. Mi podržavamo tvoju potragu za novim i boljim načinom života, ujedinjeni sa prirodom i naukom, kako bismo stvorili optimalne rezultate u nezi kože. Naši proizvodi su napravljeni u skladu sa dobrim proizvodnim praksama, zdravstveno ispitani i testirani na stabilnost, dermatološki ispitani, sačinjeni od premium sastojaka u savršenim kombinacijama.

Viviscal suplementi napravljeni su na potpuno prirodnoj bazi od ekstrakata koji deluju povoljno na samu dlaku, njen ciklus i obnavljanje, ali i na kožu i nokte. Koriste se kao prevencija opadanja kose i kao terapija. Većina lekara širom sveta koji se bave lečenjem opadanja kose prepisuje Viviscal kao obaveznu terapiju kod različitih tipova alopecije. Preparati postoje na tržistu već 25 godina i predstavljaju najprodavaniji proizvod za stimulaciju rasta kose u Americi.

Moderatori Avon Beauty foruma su Duška Jovanić i Vladana Veljković.

U okviru FashionMag42 Fashion Days održao se Fashion forum.

Prijatelj foruma je LIU JO. Nastao iz ideja da svojim dizajnom oslika viziju savremene žene, italijanski brend LIU JO preko 25 godina uspešno kreira prepoznatljive kolekcije, koje su postale sinonim elegancije i ženstvenosti. Svaki detalj je u potpunom skladu sa neprikosnovenim italijanskim glamurom, dok su sofisticiranost i elegancija u fokusu svih kreacija.

LIU JO svojim kolekcijama poziva žene svih uzrasta da izraze svoju ličnost, uz konstantno obraćanje pažnje na detalje i korišćenje najfinijih materijala u izradi. Gosti predavači na panelu su bile Adrienn Ujhazi koja se bavi istraživanjem održivog materijala u oblasti vizuelnih umetnosti i Dragana Ferlinc jedna od omiljenih katering kuvara poznatih ličnosti. Publika je imala priliku da sazna sve o razvoju birazgradivih materijala, reciklaži i redizajnu istih. Ujhazi je istakla da su održivi materijali budućnost u modnoj industriji. Dragana Ferlinc je napravila paralelu izmedju modne i preduzetničke industrije i podelila sa publikom svoje znanje i iskustvo i poručila da je organizacija ključ uspeha.

Posetioci foruma imali su priliku da uživaju u novom ukusu Somersby pića – Strawberry & Lime. Partner foruma kompanija Perspectives Software Solutions GmbH Zurich predstavila je novi servis. CardURL je veza do vaše onlajn vizitkarte, kao URL ili QR kod. Omogućava vam da uradite mnogo više nego na papiru ili u jednostavnom QR kodu.

Više informacija na cardurl.com


Moderatori FashionMag42 Fashion foruma su Vladana Veljković i Dragana Ferlinc.

Sledeći Beauty & Fashion Forum održaće se 18. maja u hotelu Zepter u Beogradu.

Foto: Promo

Tekst: Promo

Najnovije