6 poznatih ličnosti otkriva tajne koje verno slede kada temperature postanu tropske

Sledite njihove savete!

Kako se bliži leto, temperatura se neprestano podiže i verovatno je vreme da se prilagodimo sezoni i napravimo neke male, ali značajne promene u našoj svakodnevnoj beauty rutini. Naše potrebe su različite leti, a ono što treba da uradimo je da „osluškujemo“ svoju kožu i pružimo joj sve što joj treba.

Pitate se kako da izvučete maksimum čak i pri najtoplijim temperaturama? Okupili smo savete šest brilijantnih žena.

Hvatajte beleške!

Selena Gomez

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Za Selenu Gomez tajna je jedna. Drži se dalje od teških tekstura, birajući lagane proizvode, dok puder u kompaktnom obliku nikada ne odlaže i stavlja ga na delove lica koji obično pokazuju masnoću. Pazi da uvek u torbi ima ravnu četku ili sunđerčić za nanošenje pudera kako bi održala šminku. Takođe, kako je objasnila, u letnjim mesecima ne preferira teške podloge, već bira SPF kremu sa laganim prekrivanjem, što omogućava koži da „diše“, a istovremeno nudi zaštitu.

Emma Stone

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Stone (@emmastone)

Emma Stone se istakla svojom belom kožom i velikim, izražajnim očima. Međutim, tokom leta ona mora biti pažljivija oko nege kože. Zato za Amerikanku sve započinje sa pravom zaštitom. Čak i ako će ostati kod kuće, ne zaboravlja svoju omiljenu kremu za sunčanje i nikada ne propusti poslednji korak jutarnje rutine, koji je za nju najvažniji!

Beyonce

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Uvek je sveža, koža joj je besprekorna i svakim pojavljivanjem oduzima dah. Beyonce je žena koja vrlo dobro zna svoje slabosti i stara se da na najbolji način istakne ono što bi trebalo. Kao što je otkrila, kada termometar odlazi u crveno, na lice ne stavlja proizvode za šminkanje, ali se brine o nezi i naglašava izgled, tako da izgleda svežije i opuštenije.

Rihanna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihanna se fokusira na kosu. Obavezno nanosi dobru hidratantnu masku 1-2 puta nedeljno, dok se zaklinje u dobar regenerator koji joj, kako je rekla, pomaže da ispravi kosu i drži se dalje od toplih alata poput figara ili prese. Mnogo puta smo je videli kako nosi vrlo visoku punđu, puštajući da joj nekoliko čuperaka padne na lice.

Ariana Grande

Za Arianu Grande nema ništa važnije od pravilne hidratacije. Ali pored pomoći kozmetičkih proizvoda koje primenjuje na svojoj koži, ona vodi računa i o održavanju hidratacije tela pijući puno vode tokom dana. To je nešto što joj nikad ne nedostaje, jer veruje da je to tajna zaista blistave i zdrave kože.

Kim Kardashian

Tačno je da svi sada shvatamo da je krema za sunčanje neophodna tokom cele godine, a još više u vrućim i sunčanim letnjim danima, međutim Kim Kardashian je tu da nas podseti da ne treba zanemariti negu usana. Mnogo puta dnevno stavi balzam za usne sa zaštitnim faktorom 15, i uvek je u njenoj torbi.

Najnovije