Collistar predstavlja svoj inovativni anticelulit tretman za ovo proleće

Sada je pravo vreme da krenete da mislite na celulit! Brend Collistar, poznat po svom širokom asortimanu proizvoda koji tretiraju upravo ovaj problem vam predstavlja svoje novitete.

Anti-celulit gel-krema koja se ne ispira

Anticelulit gel-krema jedinstvene formule koja kombinuje izuzetnu efikasnost amazonskog blata, koje se tradicionalno koristi za otklanjanje celulita, sa naprednom Slim-Drone® tehnologijom. Visokotehnološki kompleks Slim Drone® ima svojstvo da transportuje veoma snažne lipolitičke aktivne sastojke pravo 'u centar', odnosno, u ćelije masnog tkiva, čime pokreće njihovo razlaganje. Blato, kao tekstura, je oduvek bio izuzetan saveznik u borbi protiv celulita, međutim, nije uvek praktičan za upotrebu (zahteva vreme da deluje i mora da se ispira). Zbog toga je Collistar razvio ovu specifičnu formulu na bazi retke vrste blata posebno bogatog mineralnim solima i aktivnim sastojcima, a koje, zahvaljujući svojoj boji i mikronskim granulama, pruža efekat dreniranja i detoksikacije, bez potrebe da se duže drži na koži ili ispira. Ova originalna i vrlo prijatna tekstura gel-blata obavija telo nevidljivim 'omotačem za preoblikovanje', koji već u prvom trenutku kožu tela čini glatkom i čvrstom. Zahvaljujući osmozi, dodatno podstiče prodiranje aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože gde ih zadržava kako bi proizvod maksimalno produžio svoju delotvornost. Svakodnevnim nanošenjem, celulit se povlači, lokalizovane masne naslage i 'pomorandžina kora' postaju manje vidljive, a celo telo dobija novu, privlačnu siluetu. Preporučuje se za uklanjanje svih tipova celulita, a posebno u slučaju prekomernog zadržavanja tečnosti i kod opuštenih kožnih tkiva.

Piling za telo

Piling za telo baziran na morskim solima, aromatičnim biljnim esencijama i uljima. Obnavlja i revitalizuje kožu, uklanja izumrle ćelije i zadebljanu kožu, vraća energiju kožnim tkivima i kožu čini baršunastom. Koža postaje mekana i glatka i ne zahteva upotrebu dodatnih proizvoda za hidriranje. Namenjen je svim tipovima kože, naročito pre anticelulit tretmana, kao i pre sunčanja.

Sadrži: ulja avokada, makadamije, slatkog badema i kukui oraha i soje, aromatična esencijalna ulja pomorandže, nane i ruzmarina, granule 96 vrsta morskih soli.

Anticelulit gel-blato protiv zadržavanja tečnosti, sa Slim-Drone® tehnologijom, 400 ml, 6.990 dinara

Talasso piling za telo, revitalizujuće soli sa esencijalnim uljima 700 g, 6.490 dinara

 

Foto: shutterstock

Pročitaj još iz kategorije Nega kože