John Legend zaplivao beauty vodama

Poznati pevač lansira skincare liniju koja neće imati proizvode skuplje od 15 dolara.

John Legend sa suprugom Chrissy Teigen

Nakon Brada Pitta, Jareda Leta, Travisa Bakera, Pharella Williamsa i mnogih druguh celebrity kolega, muzičar John Legend osnovao je svoju skincare liniju Loved01 (čita se Loved One), u saradnji sa brendom Incubator A-Frame, koja će se u prodaji naći prvog februara ove godine.

Ono što je posebno u vezi sa ovom linijom jeste da su artikli kreirani da zadovolje specifične potrebe tamnopute boje kože, one bogate melaninom, i napravljeni su za hidrataciju. Njeni glavni sastojci su ulje šipka i pasjeg trna, a tu su i  karite maslac i ulja kokosa i jojobe.

Hidratacija je upravo ono po čemu se Legendova linija razlikuje od beauty brendova njegovih kolega – hidrantna je i krema, ali i proizvodi za čišćenje kože kao što je piling gel sa sastojcima iz aloe vere i bambusa. Još jedna specifičnost je ta da su proizvodi pristupačni, njihova cena kretaće se između 10 i 15 dolara.

Legend u beauty vode nije uplivao, poput mnogih svojih kolega, bez prethodnog predznanja – ranije je sarađivao sa raznim brendovima za negu kože, među kojima su Kiehl’s i SK-II.

Tekst: J. M. 

Fotografija: Profimedia, Instagram 

Najnovije