Les Filles En Rouje, mejkap brend Jeanne Damas od sada ima i skincare linuju

Za čistiju, sjajniju i nežniju kožu.

Lepa vest za sve obožavateljke francuske modne ikone i muze Jeanne Damas: mejkap brend koji je osnovala 2018, Les Filles en Rouje dobija dobija skincare liniju. U pitanju su efektni, a pristupačni proizvodi za negu kože. Na tržište su upravo lansirana tri, inspirisana jednostavnošću koju praktikuju Francuskinje kad je nega u pitanju.

To su cleanser Le Nettoyant, odnosno sredstvo za čišćenje lica, krema i ulje za negu, sa prirodnim sastojcima koji garantuju rezultate. Le Nettoyant je gel za umivanje koji podseća na mleko, La Crème je krema za dnevnu negu, kojom postižete zdrav i sjajan izgled kože, a ulje,  jednostavnog naziva L’Huile Visage (ulje za lice) služi za negu i obnavljanje kože.

– Manje je više – princip je u koji se kunem kad je sve u pitanju. Želja mi je bila da pustim kožu da  vrši svoju prirodnu funkciju, I da verujem tom procesu. Filozofija našeg Les Filles en Rouje brenda je da slavi svačiju jedinstvenu lepotu, da prigrli njegove godine i da čak i bore, koje vreme ostavlja na našem licu, prave razliku među nama i znak su da smo živeli život punim lućima, rekla je povodom lansiranja beauty linije Damasova.

Cene proizvoda se kreću od 52 do 70 dolara, što je veoma pristupačno, s obzirom na to da je u pitanju luksuzna nega, a za više detalja posetite sajt brenda.

Tekst: J. M. 

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

Najnovije