Lepota / Nega kože

Zaštita i hidratacija – Vaša tajna kombinacija!

Uz upotrebu Eucerin®preparata za zaštitu od sunca, brzo i jednostavno, svojoj koži možete pružiti svu neophodnu negu i zaštitu bez lepljivih tragova!

Zahvaljujući saznanjima o štetnosti nezaštićenog izlaganja suncu, zaštita od sunca danas je postala neizostavna navika poput pranja zuba.

Ipak, postoje “oni” dani kada, čak i ako smo apsolutno svesni koliko je to važno, propuštamo da na lice i telo nanesemo preparat za zaštitu od sunca. Svakodnevica je sve užurbanija, vremena imamo sve manje, a kreme za zaštitu lica od sunca zahtevaju da neko vreme sačekate da se upiju ili čak ostavljaju trag koji duže traje, vidi se i smeta. Ali, od ovog leta stvari se u tom pogledu menjaju!

Upotreba preparata za zaštitu od sunca, nikada nije bila jednostavnija nego sada. Iz Eucerin® istraživačkog centra, već dokazano efikasnoj Eucerin® liniji za zaštitu od sunca, pridružio se Eucerin®Hydro Protect Ultragani fluid za zaštitu od sunca SPF50+.

Ovaj ultralagani fluid odgovara svim tipovima kože, čak i osetljivoj. Lako se nanosi, brzo upija i ne ostavlja masne tragove. Zahvaljujući tome će vašu dnevnu rutinu zaštite lica od sunca pretvoriti u naviku u kojoj uživate.

Ali, jednostavnost upotrebe Eucerin® Hydro Protect Ultralaganog fluida za zaštitu od sunca SPF50+ nije njegova jedina prednost. Ovaj preparat takođe:

– Povećava hidrataciju vaše kože do 25%

– Obezbeđuje zaštitu DNK kože od oksidativnog stresa izazavnog UV zračenjem

– Pruža veoma visoku UVA i UVB zaštitu, kao i zaštitu od vidljive svetlosti visoke energije (HEVIS)

Tajna jedinstvenosti formulacije Eucerin®Hydro Protect Ultralaganog fluida za zaštitu od sunca SPF50+ je u Hidro-tech complex-u, kombinaciji hidrirajućih sastojaka, koju čine hijaluronska kiselina, prirodni vlažeći faktori i glicerin. Zahvaljujući intezivnoj hidrataciji koju obezbeđuje ovaj kompleks, vaša koža je istovremeno sveža, lepa i zaštićena uz upotrebu samo jednog preparata!

Tokom ispitivanja u kojem je učestvovalo 35 žena od 18 do 65 godina, 89% izjasnilo se da je nakon nanošenja Eucerin®Hydro Protect Ultraganog fluida za zaštitu od sunca SPF50+ njihova koža trenutno hidrirana, 100% ocenilo je da se preparat lako razmazuje, a 90% da je odličan za ponovno nanošenje.

Kada je efikasnost zaštite od negativnih efekata sunca u pitanju, kao i svi Eucerin® preparati za zaštitu od sunca, i ovaj preparat nudi više od UV zaštite. Njegova formulacija zasnovana je na naprednoj spektralnoj tehnologiji koja kombinuje fotostabilne UVA/UVB filtere širokog sprektra za visoku UV zaštitu, sa likokalkonom A koji neutrališe slobodne radikale koje izazivaju UV zraci i vidljiva svetlost visoke energije (HEVIS).

Eucerin® Hydro Protect Ultragani fluid za zaštitu od sunca SPF50+ upotrebljava se veoma jednostavno – pre nanošenja temeljno očistite kožu, blago promoćkajte bočicu, na dlan istisnite deblju liniju preparata koja se proteže od korena dlana do vrha sredjeg prista i na kraju utrljajte u kožu lica, vrata i dekoltea. Ukoliko duže boravite napolju, nakon nekoliko sati ponovo nanesite Eucerin® Hydro Protect Ultragani fluid za zaštitu od sunca SPF50+.

Sve što vam je potrebno za bezbrižno uživanje u sučanim danima sa novim samopouzdanjem i sigurnošću u zaštićenost vaše kože

ZAŠTITA I ZA KOŽU TELA BEZ LEPLJIVIH TRAGOVA

Kada je zaštita kože tela u pitanju, na redovnost upotrebe često utiče činjenica da kreme za zaštitu od sunca mogu ostaviti tragove, to jest fleke na odeći ili doprineti na to da nam se na plaži za kožu lepi pesak. Ali, i za ovaj izazov postoji rešenje!

Eucerin® Dry Touch Gel-krem za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30 i SPF 50+ pruža visoko efikasnu zaštitu od negativnih efekata sunčevog zračenja, ali bez lepljivog traga na koži. Inovativna Dry-Touch formulacija ovog preparata kombinuje pažljivo odabrane matirajuće pigmente i sebum regulatornu tehnologiju. Zato je samo par trenutaka nakon nanošenja koža suva na dodir i baršunasta. To znači da odmah možete da se obučete i nastavite sa svojim dnevnim obavezama ili uživate na plaži bez “dosadnog” lepljenja peska za kožu.

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo 

Pročitajte još