Harper's Bazaar Srbija

6 parfema sa mirisom kokosa koji su kao letnji odmor u bočici

Kanališite vrhunsko leto sa ovim predivnim mirisnim notama.

Parfem koji dočarava suštinu leta zasigurno je onaj sa mirisnom notom kokosa.

Jedinstven miris kokosa koji nas automatski lansira na more, plažu, sunčanje i plivanje, podstiče osećaj sreće i zadovoljstva. Kako je ovo možda i najomiljenija aroma u toplijim mesecima, izdvojili smo za vas najlepše parfeme sa mirisom kokosa, koji su poput pravog odmora sažetog u jednoj bočici.

Coconut Sun Eau de Parfum

Ako ste u potrazi za čistim parfemom sa veganskom formulom, ova opcija sa mirisom kokosa i vanile mogla biti prava stvar.

 

Almond Coconut Milk Eau Gourmande Fragrance

Gurmanski miris badema, kokosovog mleka, jasmina i vanile miriše gotovo savršeno da ga pojedete, a posebno je idealan za one koji vole slatke mirise na sebi.

Eau De Soleil Blanc Eau de Parfum

U bočici ovog oštrog i senzualnog mirisa kokos se zajedno s vanilom, mahunama tonke, amberom i benzoinom nalazi u bazi. Radi se o zaraznom mirisu koji će vas u mislima odvesti na neko privatno ostrvo na kojem leto traje celu godinu.

“Vacation” Eau de Toilette

Ništa ne podrazumeva odmor i opuštanje kao naziv ove popularne toaletne vode. Sa mešavinom kokosove vode i mleka, zajedno sa notama mošusa i morske soli, kladimo se da ćete želeti da nosite ovaj letnji miris tokom cele sezone.

Coco Coco Eau de Parfum

Ovo je jedan pravi edgy kokos parfem. Kombinujući note kokosa sa gorkim zelenišom i esencijalnim uljima, ovaj miris savršeno se uklapa u lakoću leta.

Utopia Vanilla Coco 21 Eau de Parfum Intense

Ovaj svestrani parfem možete prskati skoro svuda – uključujući pulsne tačke, odeću, pa čak i kosu – za potpuni doživljaj  njegovih nota italijanskog limuna, kokosa, ambrete i burbon vanile po čitavom telu.

Foto: Unsplash, promo

Priredila: T.M.

 

Najnovije