Capeline & Jumpsuit – YSL Le Vestiaire Des Parfums

Neponovljivi duh haute couture, transformisan u najlepše parfemske note.

Kolekcija parfema Le Vestiaire de Parfums istražuje najintimnije trenutke i detalje couturierove karijere. Njegovi osećaji, ideje i duhovni uvidi oživeli su u tkaninama i odeći na modnim revijama, a sada su zaokruženi u dva nova YSL mirisa koja pokazuju kako se funkcionalni i svakodnevni život pretvara u pravu umetnost.

Fokus je na šeširu širokog oboda i kombinezonu, odnosno dva elementa ženske garderobe koji su postali zaštitni znak dizajnera i simbol njegovog ukusa – lakonski, bezvremenski i sofisticirani.

CAPELINE

Capeline je savršen parfem za devojke koje vole da naglašavaju ne samo svoju lepotu, već i unutrašnju energiju. Senzualnost i lakoća, otkriveni su u punoj snazi zahvaljujući omiljenim sastojcima YSL – ljiljanom i vanilom, inspirisanim elegantnim šeširima širokog oboda. Kako se razvija, miris sve više liči na ples, bukvalno se uzdiže zahvaljujući zvučnim i sočnim akordima mandarine, bergamota, ulja nerolija i suptilnog belog mošusa.

JUMPSUIT

Još u 1920-im, sledbenici italijanskog futurizma proglasili su kombinezon odećom budućnosti, a prvi kratki večernji kombinezon Yves Saint Laurenta napravljen od crne svile modni kritičari su nazvali „visokom modom“. JUMPSUIT je radostan i zadivljujući miris koji prenosi uzbuđenje i novinu koje su kombinezoni doneli u svet mode. Magnolija i bergamot odmah vas osvajaju, omogućavajući vam da se istovremeno osećate stilski i ženstveno. Citrusi, božur i jasmin naglašavaju svežinu.

„Kolekcija Le Vestiaire Des Parfums YVES SAINT LAURENT BEAUTE je oličenje istinskog sklada suprotnosti, koji odražava delikatni karakter velikih couturierovih dela. Svaki miris je poput nevidljivog odevnog komada na koži – ekspresivan i jedinstven.”

Najnovije