Giorgio Armani predstavlja novi održivi miris

I najavljuje ime novog ambasadora! 

Giorgio Armani predstavio je novi miris pod nazivom „My Way“.

U središtu cvetne kompozicije nalazi se senzualna tuberoza, koju upotpunjuju madagaskarska vanila, bergamot, jasmin, kedar i beli mošus.

Junakinja „My Way“ parfema je ženstvena, snažna, samouverena i odlučna. Novi parfem predstavlja američka glumica gvatemalsko-portorikanskog porekla, Adria Arjona, koja će se sledeće godine pojaviti u Marvelovom filmu “Morbius” koji se već dugo očekuje.

„My Way“ se sa sigurnošću može nazvati ekološkom novošću novog vremena. Nastao je u skladu sa eko-odgovornim konceptom brenda, koji uključuje upotrebu recikliranih materijala i ekološki prihvatljivih sastojaka, kao i inovativni sistem za punjenje boca (dopuna), koji može značajno da smanji otpad.

Kao rezultat novog petogodišnjeg plana, Armani Beauty se takođe založio za dodatnih 25% smanjenja emisija ugljenika i želi da postigne neutralnost ugljenika za sve svoje proizvode do 2025.

Od 10. do 23. avgusta, miris će biti predstavljen isključivo u internet prodavnici ovog brenda. Na policama širom zemlje potražite „My Way“ od 23. avgusta. 

Najnovije