Hermes predstavlja novi parfem L'Ombre des Merveilles

Miris L'Ombre des Merveilles za muškarce i žene kompanije Hermes objavljen je 2020.

Aroma je istaknuta buketom mirisnih toplih začinskih, balzamičnih i gorko mirisnih tonova koji će doneti uzbudljiv, vedar i pročišćavajući miris. Ispitajući ga bliže jednom kada ga budete naneli, primetićete trajni kvalitet mekših mirisnih svežih, aromatičnih i slatkih nagoveštaja koji skrivaju suštinu prijatnosti i svežih osećaja. Na osnovu kombinacije nota Hermes L'Ombre des Merveilles klasifikovan je kao orijentalni-drvenasti miris. Mirisna kompozicija je kreacija Christine Nagel.

Miris L'Ombre des Merveilles sačinjen je od zelenih gornjih nota, uključujući čaj. Srednje note čini tamjan, dok duboke note začina ostavljaju utisak tonke.

Dizajnerski miris L'Ombre des Merveilles lasnrian je u koncentraciji toaletne vode, dok je bočicu dizajnirao Serge Mansau.

L'Ombre des Merveilles ima čarobnu moć da vidi svet iz novih i divnih uglova. To je ključ čuda, porekla zvezda pri dnevnom svetlu. Senzualni miris koji svakodnevno pokazuje vašu ličnost. Intenzivan sjaj imaginarnog mirisa, drvenog i orijentalnog. Senzualnost mahuna tonke i tamjana naglašene su dubokim notama crnog čaja. Od 2004. godine Eau des Merveilles je ključ koji otvara vrata čuda Hermesa. Predstavljen u okruglim bočicama koje podsećaju na lupu, mirisi imaju čarobnu moć da vide svet iz novih i čudesnih uglova.

Pročitaj još iz kategorije Parfemi