Miris inspirisan Amy Winehouse

Siren & Sailor predstavlja miris inspirisan britanskom atmosferom Kamden Toun-a, sa svojom neraskidivom mešavinom destilerija i alkoholnih pića.

Amy Winehouse je umetnica koja je svojim glasom, muzikom (mešavina bluza i džeza) i neobičnim izgledom ostavila svoj pečat. Zbog zavisnosti od alkohola i droge, umrla je u 27. godini života.

Amy Winehouse je živela na trgu Kamden, u srcu Kamden Toun-a, londonskom okrugu, stvorenom krajem devetnaestog veka otvaranjem kanala Redžent. Ovo mesto poznato je kao raj kontrakulture i popularno je među pankerima, turistima i tinejdžerima. Noćni život je bogat, a u alternativnim klubovima i starinskim pabovima nastupaju velike zvezde.

Upravo je vizija Kamdena, kao i ličnost pevačice, inspirisalo Julien Rasquinet (autorku iznenađujućih parfema The Moon di Frédéric Malle i Bois dʼAscèse di Naomi Goodsir) da kreira novi parfem za Siren & Sailors, Jusbox.

Osmantus i ruža izrazili su provokativnu ženstvenost Amy Winehouse, rum i viski su predstavili staru dušu susedstva sa toplim i senzualnim finišom pačulija, vanile, antilopa i mošusa.

lofficielitalia.co

Najnovije