Mirisni pečat: Top tri parfema za najluđu noć u godini

Ostavite trag na svakom party-ju!

Pripreme za novogodišnju noć su u punom jeku i sigurni smo da već imate spremnu haljinu, cipele i mejkap, koji odgovaraju mestu na koje idete. A jeste li razmišljali o parfemu koji ćete nositi na sebi te večeri? Ako želite da ostavite mirisni trag i u novu godinu zakoračite sa jedinstvenim i posebnim mirisom, pravi je trenuak da posetite Belodore carstvo. 

Uvreženo je mišljenje da niske temperature i praznična atmosfera začinjena mirisima kuvanog vina, cimeta i slatkih krofni, zahtevaju bogatije mirise. Ali, to odavno nije slučaj u svetu niche parfema, gde se računa samo ono što je lično. Ako ste osoba vedrog duha, zračite i na svet gledate kao da je zauvek leto, zašto ne biste koristili citrusne ili opojno cvetne mirise i zimi?

Niche nisu obični parfemi, one koje vidimo i osećamo svuda, to su mirisi koji su, doslovno, inspirisani emocijama. Prave se od retkih i teško dostupnih sastojaka, a nastali su na osnovu priča, putovanja, sećanja. U zavisnosti od mirisa, da li je zavodljiv ili ozbiljan, tajanstven ili veseo i osvežavajući, niche parfemi imaju moć da iskažu vaše emocije bez ijedne reči. I zato, ne samo u novogodišnjoj noći, već svakog trenutka, važno je da ostavljate mirisni potpis – nešto po čemu će vas prepoznavati.

Ako novogodišnju zabavu posmatramo kao jednu zavodjivu noć, u kojoj želite da impresionirate i ostavite jak utisak, predlažemo vam top tri mirisa koji odgovaraju karakteru takve večeri. Vaše je samo da prošetate do Belodore mirisnog carstva koje se nalazi u ulici Kralja Petra na broju 57, kao i u Mercator tržnom centru na Novom Beogradu, u TC Galerija i u WEST 65 MALL-u, na adresi Omladinskih brigada 86. 

Myrica Muse – Miller Harris

Miller Harris parfemi namenjeni su autentičnim osobama, sa jakim integritetom. Novi miris osvaja crvenim plodovima jagode koji osvetljavaju kompoziciju nežne turske ruže i senzualnog ruma, a energična mandarina i ružičasti biber daju priliku mešavini začina da u miris unesu nijanse zavodljivog, sofisticiranog i šarmantnog. Pačuli, u samom srcu piramide, samouvereno obavija svojim mošusnim dodirom. Dašak glamura donosi jedna i jedinstvena, kremasta vanila.

Remarkable People – Etat Libre d’Orange

U svakom vremenu postoje izuzetni ljudi, a Etat Libre d’Orange mirisom Remarkable People, daje imaž takvim ličnostima – novim herojima koji se rađaju svakog dana. Remarkable People pronalazi u ljudima ono “čudesno”, osnažuje ih i podstiče da prevaziđu obično. Parfem pozdravlja pojedince koji hrabro mogu da izgovore da ne žele kompromise, očekivano, konvencionalno i predvidivo, one koji menjaju pravila. Ovo je uniseks miris, ali hrabri pojedinci ionako ne znaju za pol. Njegovu bazu čini sandalovina, srce mirisa predstavljaju kari, drvo jasmine i biber, top note su cardamom i penušavo vino, a celokupan miris opisan je kao orijentalni i začinski.

Paisley – Etro

Miris za izrazito snažne ličnosti, pomalo misteriozne i pune obećanja, one koji emituju dubinu i vole promenljivost. Ovaj miris odaje počast prepoznatljivom pejsli dizajnu modne kuće Etro i ističi pejsli kao drevni orijentalni simbol. Diskretan, ali vrlo sofisticiran, Paisley miris karakterišu senzualni podtonovi. Snaga i složenost se bude otvaranjem sočnog lista crne ribizle koji je prožet pikantnošću kardamoma i euforičnom esencijom ylang-ylang, dok na samom kraju ostaje amber. Miris klizi mekom kožom poput savršeno zamršene tetovaže.

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo 

Najnovije