Lepota / Parfemi

Mirisno putovanje za smele avanturiste

Cvetno drvenasti amber miris u koji se zaljubljujete.

House of Creed sa zadovoljstvom najavljuje najnoviji dodatak svom portfoliju mirisa, Carmina-u, koja u parfimerije stiže u septembru 2023. Carmina je hrabar, pikantan miris koji će vas povesti na mirisno putovanje duž senzitivnih tačaka za koje niste ni znali da postoje.

Kao omaž na krojačko poreklo kuće Creed, inspiracija za Carminu dolazi od modnih skica Henry-ja Creed-a, koje su se generacijama prenosile kroz porodicu Creed, a koje su nedavno ponovo otkrivene u privatnim prostorijama Creed butika u Avenue Pierre 1er de Serbie u Parizu. Stranice sveske su krasile haljine bogatog kolorita od raskošnih, luksuznih tkanina koje su evocirale glamur i bogatstvo. Carmina predstavlja duh smelih i strastvenih žena koje se nalaze na tim skicama; ultimativne heroine koje su spremne da krenu u svoju sledeću avanturu.

Kompozicija mirisa se oslanja na električni senzibilitet. Sa moćnim sillage-om, crna trešnja i ružičasti biber dodaju modernost srcu ljubičice i zagasite ruže. Na to dodajte misteriju, oličenu u zavodljivim notama dva druga blaga parfimerije – smirnu i tamjan. Na kraju, amber i prigušeni mošus stvaraju fuziju moćnih, ali eteričnih nota.

Carmina je cvetno drvenasti amber miris. Glavne note su crna trešnja, šafran, ružičasti biber; srednje note su majska ruža, ljubičica, kašmir drvo, božur; bazne note su tamjan, miro, amber, mošus.

Foto: Promo

Tekst: Harper’s Bazaar

Pročitajte još