Negde smo ga već videli: Kim Kardashian predstavila novi parfem ponavljajući imidž Cher

Kim Kardashian se dugi niz godina divi prevačici Cher. Jednom se čak maskirala u pevačicu za Noć veštica. Sada je Kim ponovo izabrala legendarnu izvođačicu kao izvor inspiracije.

Supruga Kanye Westa lansirala je reklamnu kampanju za svoj novi miris, pod nazivom KKW X Kris. Lansiranje parfema vremenski se poklapa sa Danom majki u Americi, koji se ove godine obeležava 10. maja. Kim je na Instagramu objavila fotografije povodom lansiranja novog parfema.

Insta-diva je tradicionalno predstavila sam miris. Pozirala je u toplesu, dok rukama grli veliku bocu parfema. Duga kosa zvezde prebačena je slobodno preko njenih ramena, a pogled je bio usmeren prema gore. Slike su se pokazale vrlo atmosferskim: plemeniti crni i beli tonovi dodali su poseban efekat.

Prošle godine pevačica Cher predstavila je skoro identičan kadar, u kampanji svog parfema Eau de Couture. Slika je takođe bila crno-bela. Istina, za razliku od insta-zvezde, pevačica se odlučila za odevanje i odabrala prozirni crni top. Ruke Cher ostale su iza tela, a bočica parfema je u prvom planu.

bazaar.ru/

Najnovije