Harper's Bazaar Srbija

Otkrijte prvi na svetu akord belog agar ulja

Čuveni drevni oud ili agar ulje, koje nazivaju „tečno zlato“ predstavlja najskupocenije i najpopularnije ulje u industriji parfema.

Iz bliskoistočne tradicije u koju je utkano već hiljadama godina, gde se neguje njegova široka primena, miris agar ulja putovao je svetom i postao neizostavni sastojak u kreiranju luksuznih parfema. Njegova cena neretko prevazilazi cenu pravog zlata, a parfemsko ulje slaže se sa skoro svim mirisima i daje duh orijenta, što ga čini tako vrednim i popularnim.

Prepoznajući tu neodoljivu mističnost Bliskog istoka, uz bogato iskustvo u odabiru dragocenih sastojaka pri kreiranju parfema, kompanija Avon obogatila je svoju čuvenu Far Away kolekciju parfema, predstavljajući sofisticirani i luksuzni Far Away Splendoria, koji nas svojim autentičnim orijentalnim notama ove jeseni vodi na istok.

U ekskluzivni Far Away Splendoria miris utkan je prvi na svetu akord belog agar ulja koji predstavlja jedinstvenu mešavinu sastojaka unikatnog mirisa, kreiranu specijalno za Avon. Moćan i intenzivan kao tradicionalni akord agar ulja, ali svežiji i ženstveniji, donosi neodoljivu asocijaciju na orijent i kreira neponovljivost ovog parfema. Mirisna nota vanile ostavlja kremasti i umirujući utisak, a prepoznatljive note crne šljive zavodljivo spajaju ova dva sastojka i stvaraju unikatan miris parfema Far Away Splendoria.

Novi Far Away Splendoria parfem dostupan je po ceni od 1.599 dinara, od 1. septembra u Avon brošuri.

Avon proizvode možete poručite online na www.avon.rs i stižu direktno na vašu adresu!

Tekst: Promo

Foto: Promo

Najnovije