Life-changing: Avon Anew Dual Eye krema protiv podočnjaka

Svež i podmlađen izgled za samo 48 sati.

Kako vam ovo zvuči: tamni podočnjaci, otečenost i senke oko očiju povlače se nakon 48 sati? Verovatno mislite da je u pitanju neka operacija, magija ili fotošop – tu se povuku za sekund. Ako se ceo život borite sa braon kolutovima oko očiju zbog kojih izgledate umorno, neispavano i starije, oduševiće vas  Avon Anew kreme sa Protinolom.

Da ništa ne može bez nauke pokazuje Protinol™, patentirana formula koja je osvojila srebrnu Edison nagradu u kategoriji “Napredna nega kože”, a dostupna je samo u Avonovim proizvodima. Protinol u proizvodima za negu pospešuje stvaranje kolagena, hidrira kožu, smanjuje podočnjake i natečenost i bori se protiv svih znakova starenja.

Dual Eye lifting krema za predeo oko očiju sa Protinolom sastoji se od kreme bez ulja i laganog gela za zatezanje kapaka. Koža ispod očiju je delikatna pa je potrebno umirujući gel nežno nanositi uveče, kako bi se zategli kapci, a blistavu kremu za oči neophodno je namazati ujutru. Formulisan aminokiselinama i kofeinom, pospešuje hidrataciju i pruža instant i dugotrajni lifting efekat.

Kremu za korekciju tena nanosite ujutru, a gel za neutralizaciju podočnjaka, pred spavanje. Za samo nekoliko dana, uverićete se da je ovo linija za negu kože koja doslovno menja život. 

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo 

Najnovije