Harper's Bazaar Srbija

Isprobali smo Aura DRAMA QUEEN tečne ruževe – ovo su naši utisci

Moja makeup rutina prilično je jednostavna – tonirana krema (i to samo u slučajevima kada baš nisam zadovoljna izgledom kože), gel za obrve, katkad malo hajlajtera i obavezno dobar ruž da zaokruži ovaj basic look (razume se, neutralne nijanse za dan, odvažnije za noć). I dok sa većinom navedenih proizvoda zaista ne mogu da pogrešim, odabiru ruža za usne uvek pristupam toliko pažljivo da bi neko pomislio da pripremam doktorsku disertaciju o šminknju i svim kvalitetima koje jedan karmin treba da poseduje.

Dok većina žena u mom okruženju više voli klasične, kremaste ruževe za usne, ja uvek biram one tečne, mat. Što se mene tiče, jednostavniji su i precizniji za nanošenje, a boja je toliko postojana da ćete, otprilike, morati da ih popravite svega još jedanput u toku dana. Savršeno! 

I baš zato, testiranje Aura DRAMA QUEEN kolekcije tečnih ruževa shvatila sam kao pravu avanturu i mogućnost da pronađem još nekoliko omiljenih boja. Jer, Aura DRAMA QUEEN kolekciju čini čak 13 novih nijansi koje su, uzgred, kao stvorene za letnju sezonu! (Čekirajte našu galeriju – njihovi nazivi su jednako sjajni!) Među njima se nalaze i mat i metalik formule što je savršeno za one neodlučne ili pak one koji žele najbolje iz oba sveta, a bogata pigmentacija omogućava ravnomerno nanošenje uz pomoć preciznog aplikatora, što je otprilike sve što želim(o) od ruža za usne. 

Kada je reč o mat ruževima, elegantna kremasta tekstura, formulisana da bude dugotrajna, sa baršunastim osećajem na usnama, pruža izvanrednu pigmentaciju. Metalik efekat tečnog ruža, zbog svoje posebne formule, usnama daje sedefasti izgled sa dugotrajnom mat završnicom i već sa jednim slojem pruža pun intenzitet boje.

Dakle, ukoliko je i vama karmin esencijalni beauty proizvod, obavezno isprobajte neku (ili sve!) DRAMA QUEEN nijanse – vreme je za update makeup nesesera!

Foto: Promo / Aura

Tekst: Promo / Ivana Tomić

Najnovije