Harper's Bazaar Srbija

Lični kuvar Jennifer Lopez otkriva njenu "intenzivnu" dijetu pre Super Bowl-a

“Ona je jela skoro istu stvar svakog dana”

U slučaju da imate bilo kakvih sumnji da je trening za poluvreme Super Bowla sličan treningu za Olimpijske igre, Jennifer Lopez i lični kuvar Alexa Rodrigueza, Kelvin Fernandez otkriva kako se pevačica pripremala pre nastupa.

„Bila je to jedna od onih stvari gde je jela gotovo istu stvar svakog dana. Bilo je jednostavnih i složenih i raznih vrsta ugljenih hidrata koje smo morali da umešamo u strukturu doručka, ručka i večere“, rekao je Fernandez.

„Nikada ranije nije doručkovala povrće, ali ova žena je jela belance sa povrćem na tri različita načina svaki dan.“

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) onMay 3, 2020 at 8:18am PDT

Fernandez je otkrio da Lopez i njena porodica najčešće za doručak jedu jaja u svim oblicima sa slaninom i povrćem.

Fernandez je objasnio da je 50-godišnjakinja takođe izuzetno snažne volje. „Ona je tako marljiva. Kada se odluči za nešto, neverovatno je koliko se tome posvećuje. Kada želi nešto zdravo, držaće se toga.” Uprkos tome, Fernandez je otkrio da Lopez voli slatkiše (ipak je ona samo čovek), ali još uvek ne dolazi u iskušenje zbog poslastica koje priprema za ostatak porodice.

„Veoma je disciplinovana“, rekao je on publikaciji, nazivajući njenu dijetu „intenzivnom“. Prethodno je Fernandez takođe delio sadržaj frižidera porodice Lopez i otkrio da se u njemu uvek nalazi gazirana voda, jaja, voće i povrće – posebno krastavac, spanać i celer, tako da par može započeti svoj dan zelenim sokom. Oh, i puno ćureće slanine takođe.

harpersbazaar.com/uk

Najnovije