Tajna večne mladosti Vere Wang

Čini se da je poznata modna dizajnerka pronašla eliksir mladosti.

Neretko se dogodi da voljena dizajnerka osvoji društvene mreže, postavljajući fotografije na kojima pokazuje oblikovanu siluetu i seksi trbušnjake. I svi se pitaju šta to ona radi, kako održava svoje telo i koji je eliksir njene mladosti?

U intervjuu za američki Harper’s Bazaar, Vera Wang kaže da ju je druženje sa fit ljudima inspirisalo da vežba još više. Pored toga što svakodnevno prelazi nekoliko kilometara u hodniku svoje kuće, neko vreme provodi vežbajući sa tegovima, naravno bez preterivanja.

Uz to, voli biciklizam, sport zbog kojeg zaboravlja svoje svakodnevne probleme i istovremeno se puni energijom. Ponekad, umesto vožnje bicikla, ona odabere golf, koji, kako priznaje, zahteva mnogo vežbanja.

Pored vežbanja, poznata dizajnerka veliku pažnju posvećuje i svojoj ishrani. Ne pije alkohol, izbegava šećer i masti. Trudi se da ne propusti nijedan obrok, dok voli da promeni dnevni meni. Zaista voli smeđi pirinač i povrće, kineski brokoli sa piletinom i pirinčem i ribu sa salatom. Međutim, ona nikada ne zaboravlja da hidrira svoje telo, pijući puno vode i dovoljno spavajući. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VERA WANG (@verawanggang)

Najnovije