Harper's Bazaar Srbija

5 vodećih trendova u dizajnu enterijera

Ovo su najpopularniji stilovi u svetu enterijera za 2023. - i plan im je da se zadrže.

Najbolji trendovi u dizajnu enterijera za 2023. godinu nisu lista “dos,” & “don’ts” stvari, kao ni It komadi za dom. Naprotiv, oni su prečica za pametno kanalisanje vašeg ličnog stila u vaš lični prostor.

Trendovi u dizajnu enterijera često su reakcija na velika kulturna dešavanja, kao što su stres, „de-influens“ i želja za ulaganjem u organske materijale pogodne za planetu. Kao rezultat toga, vidimo manje mikrotrendova i više dizajnerskih izbora koji će izdržati test vremena.

Svet brze mode i dizajna terao nas je da se držimo jednog trenda do sledećeg: setite se samo tepiha sa printom šahovske table. Ali kolektivna svest se u poslednje vreme promenila ka osluškivanju onoga što zaista volimo u odnosu na ono što ostali kupuju u trenutku.

Između ekonomskih neizvesnosti, kao i zabrinutosti za životnu sredinu u vezi sa otpadom, mi žudimo za investicionim komadima sa dušom i pričom, za koje se čini da ostaju dugo u trendu, sa osvrtom na tradiciju.

Poput udobnog kauča ili luksuzne posteljine, najbolji trendovi i proizvodi u dizajnu enterijera 2023. predstavljaju pametno ulaganje u vaš dom. Istražite pet najboljih u nastavku teksta.

Svetle boje na zidovima

Skulpturalni komadi

Meke siluete nameštaja

Prirodni materijali

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tekla (@teklafabrics)

Granny šik

 

Foto: Unsplash, Instagram

Priredila: T.M.

Najnovije