Harper's Bazaar Srbija

Hermes predlaže da dodate više geometrije u svoj enterijer

Sve zahvaljujući otiscima i siluetama iz kolekcije 2020/2021.

Nakon što je ove godine predstavio cvetnu kolekciju posuđa, Hermes nastavlja da ažurira kolekciju za dom, ovog puta, izborom nameštaja i dodataka koje je kreirao Hermes dizajnerski studio u saradnji s pozvanim autorima.

Na primer, sa Jasperom Morrison: ovaj britanski dizajner dizajnirao je sto i stolicu za novu kolekciju, pored stolice iz 1997. godine. Veliki sto za kafu od hrasta i kože kompanije Normal Studio ili tri minijaturna stola za kafu sa ukrasnim radnim pločama samo su deo novog nameštaja koji je sada dostupan u kompaniji Hermes.

Izvršite male izmene u unutrašnjosti drvenim kovčezima ukrašenim kožom, lakiranim ladicama ili organizatorom u boji karamele koji se može zakačiti na zid. Koža i drvo uključeni su u skoro svaki predmet kolekcije 2020/2021.

Što se tiče tepiha izrađenih od pamuka ili ručno obojenog kašmira, kuća Hermes se fokusira na geometrijske otiske: bilo šemom boja Clamp Dye i dubokih boja, bilo suptilnije i dinamičnije kompozicije italijanskog umetnika Gianpaola Pagnija. Njegov otisak takođe je ukrasio jedan od tri okrugla stola, Paper Block.

Predlažemo da pogledate sve predmete iz Hermes kolekcije u galeriji fotografija.

Najnovije