Harper's Bazaar Srbija

Home Inspo: Donosimo vam ideje za jesenje uređenje doma po uzoru na njujorški chic apartman

Sa dolaskom jesenje sezone, želja da ostajemo što duže ušuškani u našim domovima raste, kao i potreba za cosy atmosferom.

Jesen mnogima označava nov start, pa potreba za promenama najčešće kreće od naših domova. U skladu sa prirodom, menja se i naš stil.

Prvi korak je generalno čišćenje stana, preuređenje garderobera, a potom i kompletnog dekora enterijera koji je prethodno odisao letom. Sa hladnijim vremenom, pojačava se želja za ušuškanošću i toplim elementima doma.

Zato smo odlučili da vas inspirišemo šik apartmanom iz Njujorka, kojim dominiraju svedene, neutralne nijanse sive i bele, oplemenjene detaljima vibrantnih boja. Fokus je na umetničkim slikama, koje su jesenji must svakog trendi doma.

Stan poseduje 2 sobe, 2 kupatila, 2 balkona sa kojih se pruža pogled na Central park. Stanarima su na raspolaganju i mnoge druge pogodnosti poput krovne terase, garaže, bike sobe, ostave i 24 časovnog nadzora čuvara. Vrednost ove nekretnine je 5,6 miliona dolara i upravo je postala vlasništvo zvezde serije “Breaking bad”, glumca Bryana Cranstona.

U galeriji pronađite dodatnu inspiraciju za jesenju atmosferu vašeg doma.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović

Najnovije