Jedostavan Tik Tok trik koji će pomoći da vaša kuća uvek miriše na kafu i vanilu

Uz odgovarajući osveživač vazduha ili mirisnu sveću, vaš dom će se trenutno pretvoriti u okruženje ispunjeno mirem i spokojem.

Kao što ljubitelji dekora primećuju, pravilno odabran miris doneće vam osećaj opuštenosti i blagostanja, stvarajući prijatnu i ugodnu atmosferu u vašem domu. I sigurno je miris kuće vrlo važan jer je to jedna od prvih stvari koju primetite kada prođete kroz vrata. Prvi utisak uvek igra veliku ulogu kod naših gostiju i mali je detalj koji čini razliku.

A zašto ne bismo vrlo lako učinili da naš dom neprestano miriše na svežu kafu sa aromom vanile! Nema boljeg osećaja i ovaj prelepi miris učiniće da vaš dom podseća na stilski pariski kafe.

Pronašli smo jednostavan i lak način da to postignete i trebaće vam samo 3 stvari: velika zrna kafe, nekoliko svećica sa mirisom vanile i dve vinske čaše.

Potrebno je samo napuniti vinsku čašu zrnima kafe. Zatim svećice stavite u čašu i upalite ih. Za nekoliko minuta vaša kuća će mirisati na kafu sa mirisom vanile.

Stavite čaše u različite delove kuće i naravno na svoju terasu. Neverovatan trik objavljen je na Tik Toku i ima preko 460 hiljada pregleda. Ne samo da je jednostavan i praktičan, već može delovati i kao ukrasni dodatak u kućnom prostoru.

 

@apieceofmyglamhome

Diy Odor Hack! ##Lifestyle ##asmr ##decor ##homehacks ##homedecor ##foryoupag ##decoratewithme ##howto ##smellgood ##coffee ##home ##Coming2America

♬ positions – Ariana Grande

Najnovije