Na prodaju: Zavirite u nasjkuplju kuću u Americi

Moramo da priznamo kako smo očekivali više.

Najskuplja kuća u Americi upravo se pojavila ina tržištu, a njena cena je fantastičnih 295 miliona dolara. Ime joj je  “The One”, nalazi se u luksuznom naselju Bel Er u Los Anđelesu i to na vrh brda sa neverovatnim pogledom na okolinu. Samo ovaj pogled vredi dobrih milion dolara.

Sa tri strane je okružena bazenom sa pogledom ili “infinity” bazenom. Skoro je duplo veća od predsedničke Bele kuće. Poseduje 21 spavaću sobu i 49 kupatila!

Niz se ređa: pet otvorenih i zatvorenih bazena, noćni klub, kozmetički salon, wellness spa, privatnu stazu za džoging na otvorenom, privatno pozorište sa sedištima za više od 40 ljudi, dvospratnu biblioteku, sopstveni bar, salon za druženje  nakon večere (pućakanje tompusa i uživanje u skupim pićima), kuglanu, teretanu, teniski teren, sopstveni vinski podrum sa 10.000 flaša i garažu za više od 30 automobila sa dva auto gramofona.

Međutim, dekor i generalno sam enterijer i estetika ovog luksuznog poseda ne izgledaju preterano maštovito, još manje sa dušom ili bilo kakvom originalnošću, ali skupo svakako.

Tekst: M.B.

Foto: Profimedia

Najnovije