Harper's Bazaar Srbija

Pogled sa vrha

Doživite novo iskustvo luksuznog stanovanja u AFI Home Skyline apartmanima, koji su kreirani isključivo za iznajmljivanje, a predstavljaju vrhunski spoj urbanog stila i udobnosti.

Top P. S. FASHION. Suknja MONA. Naočare za sunce PERSOL Minđuše vlasništvo stiliste

Stambeni objekti, koji omogućavaju pogled na najlepši deo grada su definitivno najtraženiji. AFI Home Skyline projektovan je upravo da vas ostavi bez daha, donese ugođaj nenametljive elegancije i obezbedi miran život na prestižnoj lokaciji u centru Beograda. Velike prozorske površine ovog kompleksa omogućavaju da iz topline vašeg dnevnog boravka ili sobe posmatrate kako se grad budi i kako menja sve svoje boje tokom godine. Ovaj prizor je svakodnevna inspiracija.

Prsluk, pantalone i narukvica, sve P. S. FASHION

Projekat AFI Home Skyline je pažljivo strateški osmišljen i o svakom detalju se izuzetno vodilo računa. Sama kula ima 27 spratova i čak 147 stanova, koji su kompletno opremljeni. Posebna pažnja posvećuje se i kvalitetu i materijalima, koji doprinose da osetite lagodnost u svakom trenutku. Dakle, vaše je samo da se uselite i uživate u komforu.  

Prsluk, pantalone i narukvica, sve P. S. FASHION

Prilikom dizajniranja modernog prostora izuzetno se vodi računa o umetničkoj crti, koja nije izostala ni prilikom opremanja stanova u kompleksu AFI Home Skyline. Na ovaj način, stvara se inspirativna atmosfera, prijatna i pre svega nadahnjujuća, bilo da u ovom stanu živite sami ili sa svojom porodicom.

Bodi WOLFORD. Suknja P. S. FASHION. Čarape CALZEDONIA. Ogrlica i minđuše vlasništvo stiliste

Vaš urbani, a ujedno lagodan život počinje na raskršću starog i Novog Beograda, u ulici Kneza Miloša u kompleksu AFI Home Skyline, koji garantuje neprevaziđenu komfornost življenja i zagarantovanog mira u godinama koje tek dolaze.

Haljina P. S. FASHION. Salonke vlasništvo stiliste

Foto: Luka Stepanović
Stajling: Marko Mrkaja
Šminka: Ana Kovačević
Frizura: Mina Mišić

Najnovije