Dekor koji ne nedostaje u kući nijedne Francuskinje

Stil pariskih devojaka godinama je tema rasprava.

Francuskinje dobro znaju recept za uspeh i u svakom svom pojavljivanju plene poglede svojim nepretencioznim stilom. One kreiraju sopstvene trendove i jednostavno su divne, čineći da sve druge žene zabrinuto istražuju sve njihove tajne.

Isto važi i za njihov dom. One se staraju da svom prostoru daju poseban karakter i uvek ostanu verne svom ličnom stilu. Da li želite da vidite kako vam se kuća menja? Inspirišite se glamuroznim francuskim devojkama i obnovite svoj prostor, približavajući se „srcu“ leta. Dovoljno je samo nekoliko dodira!

Nastavite da čitate kako biste otkrili sve njihove tajne.

Nemarno, ali elegantno

Pre svega, jasno je da Francuskinje nisu ljubitelji savršenstva. Na kraju krajeva, postale su poznate po svom nepretencioznom stilu i ni u kom slučaju njihov prostor ne može biti preterano uglađen. Umesto toga, trude se da svom domu daju neodređeni karakter, bilo da je to platneni čaršaf koji samo prekriva krevet ili klasični portret ostavljen na podu umesto da visi na zidu.

Dodir glamura

S druge strane, Francuskinje vole male luksuzne dodire koji nadograđuju prostor. Biraju velike tepihe, umetničke predmete postavljaju na nameštaj i zidove i često ulažu u impresivne antikvitete koji daju osećaj vintage luksuza u njihovom domu. Na primer, preveliko zlatno ogledalo je obavezan predmet za njih u dnevnoj sobi.

Važnost arhitekture

Većina francuskih domova, posebno u Parizu, izdvaja se po svojoj jedinstvenoj arhitekturi. U francuskoj prestonici postoje impozantne zgrade, koje sigurno ne mogu ostati neprimećene. Zbog toga Francuskinje nastoje da taj karakter zadrže u svom domu. One biraju drvene komade, koje postavljaju ispred belih zidova svoje kuće, pružajući im priliku da se istaknu. Još bolje, kada je u pitanju stan sa drvenim podom, postavljaju velike staklene stolove i konačni rezultat je ako ništa drugo impresivan!

Kreirajte svoju paletu

Njihove kuće imaju minimalistički karakter i vrlo retko će se naići, na primer, na smeli zid u jarkim bojama u francuskoj kući. Međutim, to ne znači da bojama kažu kategorično „ne“. Posebnim umetničkim delima daju čudan karakter prostoru, bez preterivanja.

Otvoreni ormari

Francuskinje vole svoju odeću. Biraju komade zbog kojih se osećaju besprekorno, noseći ih i ističući svoju ženstvenost na poseban način. Zbog toga ne ulažu u novi, prostrani ormar, već biraju otvoreni ormar, jer je za njih odeća deo dekoracije njihovog doma.  

Najnovije