Harper's Bazaar Srbija

Unesite prazničnu čaroliju u vaš dom uz novu Holiday Jysk kolekciju

Ove godine, više nego ikada, praznična atmosfera nam je potrebna, kako bi unela malo topline u naše živote…

Sa pandemijom korona virusa koja je osvojila čitav svet, pomrsila nam planove i sprečila nas da se upoznamo sa novim delovima sveta ili vidimo sa osobama koje volimo, tama koja nas je obavila kao da ne želi da ode. Ipak, sezona praznika je praktično iza ugla, pa je sada pravo vreme da dašak njene magije unesemo u svoje domove, pokušavajući da se razvedrimo bez obzira na sve.

Praznici za svakog od nas imaju drugačije značenje – neki se sećaju ukrašavanja jelke sa roditeljima, mirisa domaćih kolača koje je pripremala naša baka ili prve čaše vina koje su popili sa voljenom osobom u svom prvom zajedničkom stanu. Bilo kako bilo, oni su vreme magije, koju ćemo u naše enterijere najlakše uneti prazničnom dekoracijom.

Brojni brendovi su već sada transformisali svoje prodavnice u zemlje iz bajki koje nam mogu poslužiti kao inspiracija za stvaranje našeg čarobnog kutka, a poznati danski brend Jysk, svakako nije izuzetak.

Kao i svake godine do sada, Jysk nam je ponudio dekoraciju, posuđe i detalje kojima ćemo ulepšati naše ambijente. Ovog puta, odabrali smo za vas najbolje komade, koji vas očekuju u našoj galeriji. Predlažemo vam da je prelistate i prepustite se magiji…

Foto: Jysk.rs

Najnovije