Portonovi
Lifestyle / Enterijeri

Simon Port Jacquemus pokazao je svoju novu kancelariju

Ovo je nešto najlepše što ćete videti danas!

Priča o modnom uspehu drugačija od bilo koje druge, priča o Jacquemusu je suštinski povezana sa njegovom bliskošću sa javnošću. Tridesetogodišnji dizajner je diskretan, ali nikad tajnovit, intiman, a istovremeno popularan. Redovno deli suštinu svoje ličnosti i svoje mode. Jedan od najvećih izvora inspiracije je njegova porodica, zajedno sa rodnim jugom Francuske, simpatijama i ikonama (od Pierre Cardina do Laetitie Caste) sa kojima deli dragocene trenutke, u životu kao i u modi.

Kako je uspeh Jacquemusa rastao, tako je rastao i tim kome je potreban veći prostor. Tako je pre dvanaest meseci dizajner pronašao nove prostorije u Parizu.

Naravno, kralj Instagram mode nije mogao da ne podeli ovu vest sa svojim vernim pratiocima. Na svom nalogu objavio je čak tri posta sa galerijama detaljnih fotografija svih detalja svežeg prostora. U novim prostorijama u centru Pariza nalaze se kancelarija, atelje i izložbeni salon Jacquemus.

Sedište je u svetlim bojama, a celokupan enterijer je vrlo minimalistički. U dvorištu zgrade nalazi se elegantna terasa sa maslinama – kao podsetnik na dizajnerovu rodnu Provansu. Nova kancelarija Jacquemusa je verovatno nešto najlepše šte ćete videti danas. I sigurni smo da će se zaposleni u brendu vrlo rado tamo vratiti sa „udaljene lokacije“!

Dizajner je takođe podelio inspirativnu priču u svojim Instagram storijima. Objavio je fotografiju prve kancelarije svog brenda, koja je ujedno bila i njegov vlastiti stan. U to vreme dizajner je imao samo 19 godina – upravo je otvorio personalizovani brend i objavio prvu kolekciju. „Od tada se mnogo toga promenilo. Toliko različitih koraka, ali uvek jedan san. Podeliti ovo sa vama mi mnogo znači. Sve je moguće! “, – podelio je dizajner svoja osećanja o tako velikim promenama u sopstvenom životu.

Pročitajte još