Hotel Moxy Belgrade: Kreativan enterijer i zabavna atmosfera

Jedinstveno iskustvo po razumnim cenama

Hotel Moxy

Hotel Moxy Belgrade nalazi se u srcu grada i nudi jedinstveno iskustvo po razumnim cenama. Kombinujući kreativan enterijer i zabavnu atmosferu, Moxy inspiriše na pokret i stvaranje novih uspomena. Moxy crew je tu da ti pomogne da iskoristiš svaki trenutak svog boravka.

Rad i zabava u savršenom balansu

Hotel Moxy Belgrade nudi 230 m² konferencijskog prostora, uključujući dve sale od po 67 m², idealne za sastanke, radionice i događaje. Profesionalno i prijateljsko osoblje uvek je spremno za nove ideje i pruža podršku kako bi svaki događaj protekao glatko i uspešno.

Inspirativan ambijent

Hotel Moxy

Enterijer hotela Moxy Belgrade je fuzija kreativnih elemenata, dizajniran da motiviše i inspiriše. Zajednički prostori vibriraju od pozitivne energije, stvarajući savršeno okruženje za opuštanje i druženje sa kolegama i prijateljima.

Sve što ti treba

  • Gastro bar Park: epicentar dobre hrane i pića, savršen za opuštanje nakon dugog dana.
  • Ultra-brzi Wi-Fi: ostani povezan i produktivan gde god da se nalaziš u hotelu.
  • 24/7 Hrana i piće: naše Grab & Go zalihe omogućavaju ti da uživaš u omiljenim zalogajima u bilo koje doba dana ili noći.
  • Podzemna garaža: siguran i praktičan parking za sve naše goste.
  • Fitnes centar: dostupan 24/7, sa modernom opremom za vežbanje i boks vrećama
  • Udoban smeštaj

Moxy sobe su dizajnirane sa stilom, udobnošću i funkcionalnošću na umu. Uživaćete u raskošno udobnim krevetima i modernim tuš kabinama koje pružaju maksimalnu privatnost.

Marriott International

Hotel Moxy

Marriott International, Inc. (NASDAQ: MAR), sa centralom u Betesdi, državi Merilend u SAD-u, u svom portfoliju ima skoro 9000 objekata i 30 vodećih brendova na preko 138 teritorija. Marriott upravlja i daje franšizu hotelima i licencira odmarališta širom sveta. Kompanija nudi MarriottBonvoy, svoj visokonagrađivani program za putovanja. Za više informacija posetite veb stranicu.

Foto: Moxy Promo

Najnovije