Harper's Bazaar Srbija

Kako do savršenog porodičnog doma uz subvencije države

Kroz svoje projekte, Merin Group nudi svojim klijentima ne samo kvalitetan dom, već i način života koji se pamti.

U Srbiji, nedavno usvojeni Zakon o finansijskoj podršci porodici sa decom donosi važne olakšice za mlade roditelje koji žele da obezbede svoj prvi porodični dom. Prema ovom zakonu, majke koje nemaju sopstveni stan ili kuću, mogu ostvariti pravo na subvencionisanu kupovinu prvog porodičnog stana ili kuće.

Ko ima pravo na subvenciju?

Pravo na subvenciju od 20% vrednosti nekretnine, do maksimalnog iznosa od 20.000 evra, mogu ostvariti majke koje su nedavno dobile dete i podnesu zahtev za pomoć države u roku od godinu dana od rođenja deteta.

Kvalitetne nekretnine za savremen život

U ovom procesu, izbor prave nekretnine je ključan. Merin Group, vodeća grupacija za investiranje i uslužne delatnosti u oblasti nekretnina sa sedištem u Beogradu, nudi stambene projekte koji odgovaraju potrebama modernih porodica.

Merin Group stoji iza preko 10 uspešno završenih projekata i ističe se pažljivo formiranim internim timom koji pokriva celokupan investicioni ciklus – od faze analize tržišta do izgradnje i prodaje, integrišući najviše standarde struke i dodatnu vrednost u svaki projekat.

Sa bogatim iskustvom u segmentu kvalitetnih nekretnina, Merin Group je postala prepoznatljiv brend na domaćem tržištu. Njihova jedinstvena vizija savremenog života obuhvata vrhunski dizajn, pažljivo odabrane detalje enterijera, najkvalitetnije materijale i tehničku superiornost.

Dva nova projekta na kojima trenutno radi, Merin Dedinje i Silva Vidikovac, predstavljaju vrhunac u dosadašnjem radu. Merin Dedinje je moderan stambeni kompleks koji odiše elegancijom i kvalitetom, dok Silva Vidikovac nudi jedinstven kvalitet života u prirodi, sa izuzetnim pogodnostima za rekreaciju i dinamičan život. Kroz svoje projekte, Merin Group postavlja standarde kvaliteta i udobnosti, nudeći klijentima ne samo kvalitetan dom, već i način života koji se pamti.

Takodje, važno je napomenuti da je na projektu Silva Vidikovac upisana predbeležba objekta i stanova koja omogućava kupcu da iskoristi pravo na ovu subvenciju.

Silva Vidikovac: Kvalitetan život u prirodi

Zamislite život u stambenom kompleksu okruženom šumama, gde svaki dan počinje uz čist vazduh i pogled na zelenilo park-šume Košutnjak, Lipovačke šume, brda Straževice i planine Avale. To je moguće na Silva Vidikovcu, novom stambenom kompleksu koji donosi jedinstven kvalitet života porodicama i mladim bračnim parovima.

Ovaj kompleks, građen prema visokim standardima Merin Group-e, obuhvata 250 ekskluzivnih stanova različitih struktura, prilagođenih za porodično življenje. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi pružio udobnost i mir.

Silva Vidikovac nije samo stambeni kompleks, već prava mala zajednica. U prizemlju se nalazi pet lokala različite namene, dok podzemna garaža sa četiri nivoa nudi 284 parking mesta, uključujući i mesta sa elektropunjačima i za osobe sa invaliditetom.

Centralno dvorište kompleksa je pravo zeleno utočište sa žardinjerama, parkovskim mobilijarom i pešačkim stazama, stvarajući prijatnu atmosferu za odmor i relaksaciju. Ovaj prostor takođe služi kao zeleni krov nad pločom garaže, čineći ga privlačnim i funkcionalnim. Bezbednost stanara je od velike važnosti, pa je kompletna zgrada, uključujući ulaze, prizemlje, garažu i dvorište, pokrivena sistemom video nadzora 24/7.

Silva Vidikovac je organizovan u 6 lamela i sastoji se od prizemlja i šest etaža, sa sedmim, povučenim spratom rezervisanim za ekskluzivne penthaus jedinice. Svaki stan je opremljen terasom, dok su pojedini stanovi u prizemlju opremljeni i privatnim baštama, pružajući stanarima mogućnost da uživaju u otvorenom, zelenom i bezbednom okruženju.

Enterijeri stanova su dizajnirani sa pažnjom, sa dnevnim boravcima i spavaćim zonama pokrivenim višeslojnim hrastovim parketom prve klase. Kuhinje i kupatila su opremljeni kvalitetnom italijanskom keramikom, a kupatila sadrže visokokvalitetnu opremu, walk-in tuševe, kade i sanitarije prvoklasnog kvaliteta. Svi stanovi su priključeni na centralno grejanje i opremljeni sistemom za klimatizaciju.

Silva Vidikovac predstavlja spoj savremenog dizajna, funkcionalnosti i visokog kvaliteta gradnje. Ovaj stambeni kompleks postavlja standarde sofisticiranog života na visok nivo, nudeći sve što je potrebno za udoban i luksuzan život u skladu sa prirodom i modernim stilom života.

Foto: Promo

Najnovije