Poznati Strelčevi: 22 poznate ličnosti koje se ponose svojim znakom

Od pesme Taylor Swift “The Archer” do Rite Ore sa tetovažom Strelca, mnogi poznati Strelčevi ponosno govore o svom znaku.

A ko im može zameriti? Rođeni su od 23. novembra do 21. decembra i spadaju u najzabavnije znakove zodijaka. Poznati su po svom avanturističkom duhu, ljubavi prema putovanjima, optimizmu i filozofskom umu. Oni priređuju najbolje zabave i planiraju najluđi odmor tokom vikenda – samo nemojte očekivati da ćete svoje vreme provesti u opuštanju. Strelac je uvek u pokretu! Naravno, svaki znak ima i neke ne baš pozitivne osobine. Strelac ima tendenciju da bude toliko otvoren… da, oni mogu slučajno povrediti osećanja svojih prijatelja svojim “duhovitim” opaskama. Oni ne žele da budu zlobni, oni samo govore svoje mišljenje bez da prvo razmisle. (srećom, to je nešto što se može naučiti.)

Kao što će vam reći svaki njihov bivši, oni su takođe neslavno „otkačeni“ i neobavezujući – ali za većinu Strelčeva nije problem obavezati se, već samo žele da budu sigurni da zaista vredi pre nego što se vežu.

Kao vatreni znaci, Strelčevi su strastveni i spontani. Kao promenljivi znakovi, oni su intelektualni, fleksibilni i otvorenog uma. Njima vlada Jupiter, oni imaju tendenciju da budu pozitivni mislioci. Oni su prijatelji koji vas ohrabruju da pređete sve svoje granice i pokušate da skočite padobranom/obučete trenerku i štikle za svečanu večeru – i znate šta? Obično vam je drago što ste ih poslušali.

Bez obzira da li ste i sami Strelac ili samo pokušavate da otkrijete kako deluje um vašeg partnera ili prijatelja koji je Strelac, evo nekoliko slavnih Strelaca koji vam mogu pomoći da razumete ovaj neustrašivi znak.

cosmopolitan.com

Najnovije