9 parova zodijaka kojima je brak zapisan u zvezdama

Ako ste spremni da izgovorite DA, proverite znak čiji kvaliteti najbolje odgovaraju vašim planovima za budućnost.

Kada želimo da proverimo koliko smo astrološki kompatibilni sa osobom koja nam se dopada, obično nas to iteresuje zbog ulaska u vezu ili seksualne hemije. Drugim rečima, kompatibilnost na kratkoročnom planu.

Međutim, zvezde imaju puno toga da nam otkriju i kada je dugoročna kompatibilnost u pitanju, posebno ako neki znak zodijaka u potpunosti odgovara vašem za bračni život.

Dok obe kompatibilnosti mogu deliti neke zajedničke kvalitete, poput toga da li vaši tipovi ličnosti dobro funkcionišu zajedno uz emocionalnu i seksualnu harmoniju, kompatibilnost braka uzima u obzir dodatne faktore. Na primer, da bi znakovi bili kompatibilni za deljenje zajedničkog života, moraju imati i zajedničke elemente, kao što su životne vrednosti i ciljevi.

Iako su devet kombinacija horoskopskih parova predodređeni da imaju srećan i zdrav brak, neki će se bez obzira na to prirodno povezati sa drugim i odlično funkcionisati, te se ne možete slepo oslanjati samo na svoj horoskop. Ali generalno, ovi horoskopski znaci imaju tendenciju da probleme rešavaju bez ikakvih sukoba, ako bi problemi uopšte i postojali u njihovoj vezi.

Ne morate apsolutno da budete sinhronizovani sa svojim partnerom sve vreme da bi veza uspela i napredovala, ali to vam može znatno olakšati život ako jeste. Zato, kad budete bili spremni za veliki korak pripazite na znak čiji kvaliteti najbolje odgovaraju vašim dugoročnim potrebama.

Foto: shutterstock

Pripremila: T. Mišović

 

Najnovije