Vikend astro: Horoskop od 10. do 13. marta

Šta su zvezde "skuvale" za dane pred nama, čitajte u vikend horoskopu.

Ovan

Imate želju da izlazite, krećete se, budete viđeni. I planete su vam nakolonjene – izgledate i osećate se dobro. Pogodan je trenutak za nove emotivne odnose, za seks i romantiku, al ii za druženje. U narednim danima mogli biste da steknete prijatelje koji su mlađi, uzbudljivi, koji drugačije razmišljaju od vas i imaju neobičan smisao za humor. Prepustite se svemu što donose dani pred vama, jer ćete doživeti susrete koji mogu uticati na vašu budućnost, bilo kad je emotivni ili poslovni život u pitanju.

Bik

Strast, romantika, glamur, luksuz, to je ono što vas privlači ovog vikenda, a suštinski, to su stvari koje volite, ali ste ih poslednjih meseci zapustili. Savršeno je vreme za romantiku, za sanjarenje, a iako to nije u skladu sa vašom praktičnom prirodom, probajte malo da se opustite. Ukoliko dobijate poziv za borravak u prirodi, prihvatite ga, posebno ako se u poslednje vreme osećate bezvoljno i apatično – ne razmišljajte mnogo o tome, pustite da prođe i stavite fokus samo na dobre stvari kojima ste okruženi.

Blizanci

Iza vas je period uvida, spoznaja, donošenja zaključaka u vezi sa nekim stvarima, koji naizgled mogu izgledati tragičnije nego što zaista jesu. Shvatili ste da je na vašem putu najbolje da se oslanjate (isključivo) na sebe i da slušate intuiciju. A opet, ovog vikenda javlja se pojačana želja za druženjem, seksom i romantikom. Iako ste rešili da napravite čistku u svom životu, izađite napolje sa nekim prijateljima – odlični su aspekti da steknete nova uzbudljiva poznanstva.

Rak

Spremni ste da postavite temelje u karijeri koji se direktno odnose na budućnost. Budite precizni i napravite detaljne planove u vezi sa onim što želite – seme koje posadite sada, može da donese plodonosne biljke u budućnosti. Ako ste zadovoljni sadašnjim poslom, idealno je vreme da tražite bolju poziciju, novi ugovor, povećanje plate. Ako vam se ne viđa sa ljudima i ne druži, okej, probajte da se opustite i uživate (makar malo) kod kuće.

Lav

Nakon naporne radne nedelje vikend donosi uzbudljiva dešavanja koja se tiču vašeg društvenog života. Kao da ste se probudili iz zimskog sna i sve što želite jeste da se krečete, družite, minglujete, flertujete, upoznajete nove ljudi. Pojačana vam je potreba za romantikom, za lepim, za modom. Izgledate i osećate se dobro, iskoristite za uspehe na emotivnom, al ii poslovnom planu.

Devica

Nalazite se u povoljnom periodu za menjanje nekih navika koje vam ne koriste. Ako vam treba detoks što se tiče hrane, beautyja ili pak prijatelja, spremite ga ovog vikenda – ostanite kod kuće, čitajte, hranite se zdravo i izbegavajte sve što vam ne koristi ili za čim nemate želju. Radoznali ste, povoljan je period za učenje novih stvari, kurs jezika, vežbanje diplomatije. Ako dobijete poziv za izlazak i izlazi vam se – izađite, poznanstvo koje sklopite može da se pretvori u poslovno partnerstvo.

Vaga

Fokusirani ste na porodicu, prijatelje i partnera i to s razlogom – povoljan je period za produbljivanje emotivnih odnosa. Posvetite se ljudima i stvarima koje zajedno volite da radite i ojačajte temelje na kojima je zasnovan vaš odnos. Ako ste singl, osećate nalet samopouzdanja i iskoristite ga dobro – možda baš ovog vikenda upoznate osobu sa kojom ne ostvarite emotivni kontakt, ali sklopite važno prijateljstvo.

Škorpija

Nakon cele nedelje u kojoj ste bili fokusirani na posao, pred vama su dani u kojima žudite za drugačijim aktivnostima. Romantični susreti, nova poznanstva, izražavanje osećanja, stvari su koje će obeležiti vikend pred vama.Vapite za luksuzom i glamurom i slobodno zadovoljite svoje potrebe, pa kupite taj blejzer koji dugo merkate. Već zračite i magnetski privlačite sve ljude koji se nađu u vašem okruženju, ali slobodno šminkom i ukrašavanjem pojačajte taj doživljaj.

Strelac

Imali ste uspešnu nedelju na poslu – čuli su vas i uvažavali vaše potrebe, pa je vreme da malo predahnete i fokusirate se na uživanje. U vama tinja želja za avanturom, imate potrebu čak i da kršite pravila, samo da biste se igrali. Bićete magnetski privlačni suprotnom polu i godi vam novonastalo stanje – uživate u pažnji, ali i flertu i koketiranju. Ako ste singl, dobar je period za pronalaženje partnera, a ako ste u vezi, za učvršćivanje postojećih odnosa.

Jarac

Proteklih dana niste bili zadovoljni ni emotivnim odnosima, ni poslom, ni sobom, ali dani pred vama donose uzbudljive susrete koji će vam pomoći da promenite pogled na stvari. Isprobajte nešto novo – idite na drugačija mesta od onih koja inače posećujete, probajte neko novo jelo, obucite drugačiju boju. To sve uticaće na vaš pozitivniji stav prema sebi, postajete poletniji, raspoloženiji, ali i zabavniji, što je idealna kombinacija za izlazak među ljude i samopromociju. Ne sumnjajte u svoje sposobnosti.

Vodolija

Došlo je vaših pet minuta – skidate sve okove koji su vas stezali i počinjete da se zabavljate, i na poslu, i kod kuće, i među ljudima. Ne želite da razgovarate i filozofirate, već da delate. Ako ste sami, povoljan je period za pronalaženje osobe po vašim kriterijumima, a ako ste u vezi, kojom ste zadovoljni, vreme je za cvetanje.

Ribe

Odlično plivate u reci u kojoj se trenutno nalazite, prija vam sve i osećate se komotno, ali počinjete da žudite za bržim strujama ili dubinama mora i okeana. Treba vam više prostora za realizaciju vaših planova, želja, ciljeva, a dobar je trenutak za napuštanje zone komfora. Ne plašite se, samo se prepustite novim vodama – znate da plivate. Odlično je vreme za razvijanje na svim planovima, ne stidite se samopromocije.

Fotografija: Pexels 

Najnovije