Vikend astro od 24. do 26. marta

OVAN

Rešićete neke probleme vezane za komunakciju sa prijateljima. Ovog vikenda ćete osetiti potrebu da zavrišite što više poslovnih i privatnih obaveza kako ne biste bili opterećeni tokom nedelje koja dolazi. Na ljubavnom polju sve je onako kako ste priželjkivali i zato se osećate ispunjeno i zadovoljno.

BIK

Nemojte dozvoliti da vam negativne misli pokvare vikend, fokusirajte se na nešto pozitivno. Ako osetite da vas rutina guši ovog vikenda uradite nešto novo i nesvakidašnje. Povoljan je trenutak da razmislite i o pravljenju novih planova za budućnost.

BLIZANCI

U kakvom god društvu da se nađete ovog vikenda ćete biti u centru pažnje. Ovo će vam prijati i dovesti do zanimljivih poznanstva. Usmerite svoju energiju ka ljubavi a ne na rasprave. Iskreni razgovori vam mogu pomoći da produbite odnos sa jednom osobom.

RAK

Otvoriće vam se nove mogućnosti da radite nešto što će vas ispunjavati. Verovatno ćete želeti da se tokom vikenda maksimalno udaljite od posla i obaveza i provedete vreme sa voljenom osobom. Ne ustručavajte se da uradite nešto uzbudljivo i romantično.

LAV

Odličan je period za razmenjivanje ideja sa ljudima koji su kreativni i razmišljaju slično vama, samo budite sigurni da ste uzeli sve u obzir i napravili razliku između želja i realnih planova. Okružite se ljudima koji vas inspirišu. Možete očekivati neplanirano kratko vikend putovanje.

DEVICA

Pokušajte da ovog vikenda izgladite odnos sa osobama do kojih vam je stalo. Prijatelji vam mogu pomoći da rešite sporne situacije. Ovo je i odličan period da se pozabavite nečim kreativnim ili nekom projektu od kojeg ćete sigurno, ukoliko se dovoljno posvetite, imati novčani dobitak.

VAGA

Posle naporne radne nedelje prijaće vam da provedete bar jedno veče u probranom društvu bez stresa i obaveza. Nastavite da emitujete pozitivnu energiju. Ovog vikedna se maksimalno opustite i radite samo šta vam prija.

ŠKORPIJA

Započnite dan rano i pobrinite se da završite sve obaveze a zatim izdvojte vreme za sebe i radite ono što vam donosi radost. Nedeljno popodne provedite u miru ili u krugu porodice. To će vam vratiti svu neophodnu energiju koju ste iscrpeli tokom prethodne radne nedelje.

STRELAC

Toliko toga ste u poslednje vreme započeli, da ovog vikenda postoji opasnost da ništa od toga ne uspete da privedete kraju. Svedite sanjarenje na minimum i preduzmite konkretnu akciju. Ako je potrebno pitajte prijatelje i porodicu za savet.

JARAC

Odvojite dovoljno vremena za odmor i pristanite da budete deo porodičnog okupljanja. Za promenu ne morate sve uraditi sami, već ovog puta podelite radne zadatke između članova porodice. Preuzmite ulogu vođe.

VODOLIJA

Ovog vikenda odmarajte što više i sakupljajte snagu za sve lepe stvari koje vas čekaju do kraja meseca. Cilj na kome ste radili bi mogao konačno da se ispuni. Izbegavajte svadje i sukobe jer bi mogli da utiču na vaše raspoloženje. 

RIBE

Dobro je što pratite svoju inspiraciju i sanjate velike snove, ali zadržite i dozu realizma. Pokušajte da budete malo realističniji, jer u suprotnom rizikujete da se razočarate. Umesto što brinete o nekim stvarima koje se verovatno nikada neće desiti, odvojite malo vremena za svoje prijatelje i udovoljite sebi nečim lepim. 

 

Foto: Pexels

Tekst: A. L.

Najnovije