Portonovi
Lifestyle / Lifestyle

Hit boje u uređenju enterijera

Ostanite i tokom jeseni povezani sa prirodom

Svaka nova sezona obeležava nove početke i aktivnosti, seli nas u zatvorene prostore i donosi nove emocije. Jesen volimo zbog posebnog osećaja koji nas asocira na druženja uz pečeno kestenje i pitu sa jabukama. Baš ovde volimo da se osećamo lepo i opušteno, pa enterijeru posvećujemo posebnu pažnju.

Jesenje kolekcije za uređenje enterijera donose raskoš noviteta među kojima lako iščitavamo trendove. U središtu ovogodišnje sezone istakla se raskošna paleta boja, sa naglaskom na neutralne i zemljane nijanse, ali i dodatkom nekoliko snažnijih ženstvenih boja.

Neutralni tonovi za mir i harmoniju

Inspirisana prirodom je i JYSKova kolekcija noviteta koja uključuje popularne peščane boje poput smeđe i bež. Neutralni tonovi su sofisticirani, sa bogatim nijansama koje pružaju osećaj luksuza i upotpunjuju sezonske tonove. 

Vrlo su zahvalni za kombinovanje sa ostatkom palete tako da mogu da posluže kao praktična baza za dodavanje ostalih boja. Ukoliko želite da se zadržite na prefinjenom i opuštajućem izgledu, možete da birate između nekoliko nijansi zemljanih tonova od najsvetlije bež do tamno smeđe.

Ubaci malo boje u sivi dan

Kažu “nije sve tako sivo”. I ne mora biti! Dozu vedrine u prostor uneće nijanse od pastelno ružičaste do tamno bakarne. Zanimljivost je da se ove nijanse divno i lako kombinuju međusobno, ali i sa ostatkom boja poput bazne bež ili tamno plave. 

Cveće! Da, baš kao sa poljskih vrtova, u kombinaciji sa neukroćenom travom uneće notu nežnosti i prozračnosti. Ove boje unose pozitivnu energiju, slave život u domu i zaslužuju da budu deo naše svakodnevice.

Evo kako su poznate influenserke implementirale ove jesenje trendove u svoj enterijer:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by masha (@masha_kindjer)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by masha (@masha_kindjer)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by masha (@masha_kindjer)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mirelas.home (@melas.home)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amira Hondo (@amirahondo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amira Hondo (@amirahondo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amira Hondo (@amirahondo)

PROMO

Pročitajte još