Zašto je baš ovaj telefon ultra popularan na Instagramu?

Elegancija i revolucionarne tehnologije oduvek su predstavljali dobitnu kombinaciju, jer kada se sve poklopi, dobijamo spoj koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pametni telefon HONOR 70 5G, impresivnog dizajna, a inspirisanog trenutkom dok svetlost obasjava dijamant, uz pregršt novih tehnologija, nudi upravo takav spoj i zadovoljava potrebe zahtevnijih korisnika.

Elegantan dizajn koji prikazuje igru svetlosti i senki sa geometrijskim oblicima, čini ovaj telefon lako prilagodljivim svim modnim stilovima i potrebama, a korisnicima u Srbiji dostupan je u tri moderne opcije – Midnight Black, Crystal Silver i Emerald Green.

Dizajn nije jedina karakteristika koja će se dopasti korisnicima, a među najznačajnijima je prvi u industriji Solo Cut Mode, režim koji omogućava istovremeno kreiranje grupnog videa, kao i videa u kome je u fokusu samo jedna osoba. Uz karakteristiku Dual Video Streaming, na ekranu se istovremeno može prikazati više video snimaka, uključujući video na kom je u fokusu samo jedna osoba, pored glavnog video snimka na kom se nalazi grupa ljudi.

HONOR 70 5G poseduje impresivnu glavnu dvostruku kameru koja je opremljena senzorom IMX800 Super Sensing od 54MP. Zahvaljujući ovom senzoru, prvom te vrste u industriji, korisnicima je omogućeno da zabeleže dovoljno svetle i jasne fotografije. Za kreiranje krupnih kadrova odlične rezolucije zadužena je ultra-široka i makro kamera od 50MP, dok prednja, Super Clear Selfie kamera od 32MP obezbediće svim korisnicima sjajne selfije.

Dodatno, HONOR 70 5G poseduje i vrhunske karakteristike poput Qualcomm Snapdragon 778G Plus 5G 6nm čipseta, koji donosi unapređene performanse i omogućava rešavanje teških zadataka, obezbeđujući odličnu grafiku i odgovore u realnom vremenu.

Profesionalni sportista i učesnik regionalnog Survivora, Stevan Stevanović, imao je priliku da koristi pametni telefon HONOR 70 5G i upozna se sa njegovim karakteristikama. Pored vrhunskih tehnologija koje je isprobao, Stevan se našao i u ulozi manekena, prošetavši ulicama glavnog grada na snimanju inspirisanom jedinstvenim dizajnom telefona  HONOR 70  5G.

O HONOR-u

HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više.

Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu. 

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na:

https://www.facebook.com/HonorSrbija/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr

https://www.youtube.com/watch?v=RAouG9J0UPM

Foto: Promo

Tekst: Promo

Najnovije